A izbucnit în lacrimi amare când a văzut ce făcea tatăl la ușa mamei. Mai rar așa ceva, Doamne!

DE Elena Petrescu | Actualizat: 13.08.2024 - 18:56
A izbucnit în lacrimi amare când a văzut ce făcea tatăl la ușa mamei. Mai rar așa ceva, Doamne - Foto: X / Katie Burk(imagine cu rol ilustrativ)

A izbucnit în lacrimi amare când a văzut ce făcea tatăl la ușa mamei. Mai rar așa ceva, Doamne! O adolescentă din California, pe nume Mackenna, a dat de surorindera vieții ei când și-a văzut tatăl stând în afara dormitorului său și al mamei sale..

SHARE

A izbucnit în lacrimi amare când a văzut ce făcea tatăl la ușa mamei. Mai rar așa ceva, Doamne! O adolescentă din California, pe nume Mackenna, a dat de surorindera vieții ei când și-a văzut tatăl stând în afara dormitorului său și al mamei sale.

A izbucnit în lacrimi amare când a văzut ce făcea tatăl la ușa mamei. Mai rar așa ceva, Doamne

Cum? Ei bine, bărbatul își instalase pe hol un birou pentru a lucra de acasă.

Mama adolescentei, Marci Newman, care avea 49 de ani la acea vreme, fusese diagnosticată cu cancer tiroidian, cu doi ani înainte ca Mackenna să împărtășească o fotografie dulce a momentului în 2017.

Din cauza sistemului său imunitar compromis și a radiațiilor asociate tratamentului, Marci a trebuit să se protejeze pe sine și pe ceilalți rămânând izolată.

Jon, soțul lui Marci, a fost hotărât să nu lase nevoia de izolare a iubitei sale soții să îl împiedice să fie alături de ea.

Citește și: Am 24 de ani, 4 copii, dintre care o fiică de 16 ani. Sună confuz pentru mulți, dar suntem fericiți

"La început stătea afară, în curtea din spate, pe un scaun și vorbea cu ea prin fereastră", a declarat Mackenna, cunoscută sub numele de Kenna, într-un interviu acordat Today.

Dar Jon, pe atunci în vârstă de 45 de ani, a decis că nu era suficient de aproape.

Având în vedere că încă trebuia să lucreze, Jon a decis să facă din zona din fața ușii dormitorului lui Marci biroul său improvizat acasă.

"Tatăl meu a instalat un birou la ușa ei pentru a-i ține compani. Gestul lui m-a făcut să plâng în hohote", a spus Mackenna într-un tweet șters de atunci.

Fotografia frumoasă făcută de Mackenna, care ilustrează povestea de iubire a celor doi, a devenit rapid virală.

Nu este surprinzător faptul că oamenii au reacționat la povestea familiei Newman.

Potrivit Societății Americane de Cancer, aproximativ 44 020 de cazuri noi de cancer tiroidian au fost raportate până în prezent în 2024, iar acesta este adesea diagnosticat când oamenii sunt mai tineri decât atunci când oamenii sunt diagnosticați pentru majoritatea celorlaltor tipuri de cancer la adulți.

În prezent, acesta se dezvoltă mai rapid decât orice altă formă de cancer în Statele Unite, deși acest lucru se datorează în primul rând creșterii detecției.

Citește și: Pastor de 61 de ani s-a însurat cu iubita însărcinată, în vârstă de 19 ani, cu binecuvântarea soției

Rata de deces pentru cancerul tiroidian a rămas aproximativ aceeași din 2009.

Prognosticul este bun pentru persoanele cu cancer tiroidian, deoarece rata de supraviețuire la 5 ani arată că acestea au aproximativ 90% mai multe șanse de a trăi cel puțin cinci ani decât cei care nu au cancer.

Nu este clar dacă Marci s-a vindecat sau nu.

Ultima postare pe pagina sa de Facebook a fost în iulie 2018, unde a împărtășit un selfie cu ea zâmbind în fața camerei.

Ultima dată a postat pe X, cunoscut anterior ca Twitter, în august 2019. Iar în martie 2020, un prieten a postat o fotografie a lui Marci pe Instagram.

Comentatorii s-au minunat de ceea ce au crezut că a fost o schimbare în starea ei de sănătate, dar Marci a blocat comentariile, spunând: "A fost cu ceva timp în urmă ... nu lăsați social media să vă păcălească".

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te