200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea

DE Newsweek România | Actualizat: 17.10.2018 - 19:24

Expoziţia ”200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea”, al cărei vernisaj va avea loc pe 28 octombrie la Munchen, ilustrează o varietate de naraţiuni excepţionale şi poveşti de viaţă prin intermediul portretelor de film şi fotografice.

SHARE

Ce contează cu adevărat pentru tine? Ce îţi aduce fericirea? Ce părere ai despre cea mai mare nenorocire? Ce ai schimba dacă ai putea? Cu ce cuvânt te identifici cel mai mult? După ce au fost intervievate pentru cartea ”200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea”, fiecare dintre cele 200 de femei provenite din întreaga lume a fost fotografiată de către Kieran E. Scott, fotograf distins cu numeroase premii. Cu stilul său inimitabil, portretele lui oferă o imagine a poveştilor personale ale acestor femei. Fiecare portret a fost realizat în faţa unui cearceaf simplu.

Cele două sute de răspunsuri la aceste cinci întrebări vor putea fi văzute, în perioada 28 octombrie-21 noiembrie, la expoziția ”200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea”, deschisă, în cadrul proiectului omonim instrumentat de neozeelandezi Blackwell & Ruth, editorul german al cărţii "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea", Dr. Elisabeth Sandmann, și partenerul exclusiv al proiectului, BMW Group, la Alte Bayerische Staatsbank din München. Apoi, între 26 noiembrie și 14 decembrie expoziţia se va muta la Universitatea Tehnică din München (TUM).

Ca parte a vernisajului, ce va avea loc la 27 octombrie, ora 18.00, la Alte Bayerische Staatsbank, Geoff Blackwell (Blackwell&Ruth), cel care a fost iniţiatorul proiectului, şi Dr. Elisabeth Sandmann (editura Elisabeth Sandmann Verlag) vor discuta în ce măsură "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea" pot afecta într-adevăr modul în care privim lumea. În plus, coiniţiatorul proiectului, Ruth Hobday (Blackwell&Ruth), va discuta cu prezentatorul şi producătorul TV Bettina Böttinger şi cu unele dintre protagonistele cărţii, inclusiv cu Julia Leeb (fotojurnalist), Sahm Venter (cercetător executiv la Fundaţia Nelson Mandela Foundation) şi Diane Wright Foley (directorul Fundaţiei James W. Foley Legacy). Cântăreaţa neozeelandeză Kimbra, o altă participantă la proiect, va oferi un recital cu ocazia deschiderii. La vernisajul proiectului vor participa şi multe dintre participantele la "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea".


Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -