Nokia 6300 și Nokia 8000, două telefoane 4G, cu butoane, pentru nostalgici

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 19.11.2020 - 16:28
Foto: Nokia

Pentru cei care nu au nevoie de performanțele și toate aplicațiile smartphone-urilor și nici nu apreciază ecranele tactile, Nokia a dezvoltat modelele 6300 și 8000, două telefoane 4G, cu design clasic și butoane, care oferă funcții esențiale și serviciile WhatsApp sau Facebook.

SHARE

Inspirat de originalul Nokia 6300 și echipat cu funcții esențiale moderne, într-un design clasic candy bar, Nokia 6300 4G introduce WhatsApp este perfect pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de toate funcțiile esențiale, la un preț accesibil, indiferent dacă este vorba despre apeluri telefonice, videoclipuri YouTube sau redarea melodiilor preferate. Utilizatorii pot rămâne conectați cu familia, prietenii și colegii, prin intermediul sutelor de aplicații disponibile în app store, precum WhatsApp sau Facebook.

De asemenea, aceștia pot folosi funcția de WiFi hotspot de pe Nokia 6300 4G alături de prieteni sau familie, sau pentru a se asigura că laptopul sau tableta pe care lucrează vor rămâne conectate, indiferent de locația biroului în ziua respectivă – acasă, într-o cafenea, sau în tren. Cu WiFi hotspot, utilizatorii pot împărți distracția cu prietenii sau pot naviga pe internet de pe un ecran mai mare oricând au nevoie.

Cu KaiOS, Nokia 6300 4G este optimizat pentru performanță, datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 210, task-urile de zi cu zi devenind mai ușoare. Mai mult, cu ajutorul Google Assistant, utilizatorii pot folosi comenzile vocale pentru a scrie mesaje, folosi aplicații, verifica starea vremii, apela contacte sau pentru a stabili programări în calendar. Iar datorită carcasei durabile din policarbonat, cu Nokia 6300 4G, utilizatorii se pot bucura cu adevărat de planurile lor, indiferent de provocările întâlnite.

Cu o carcasă cu pretenții premium, similară sticlei, și o ramă clasică, metalizată, Nokia 8000 4G este disponibil în patru culori inspirate de pietre prețioase: Onyx - clasicul negru, Opal - un alb sofisticat, Citrine,- galben regal, și Topaz - albastru deschis.

Ecranul generos, de 2.8 inch oferă mai mult spațiu pentru chat sau pentru show-urile preferate. Nokia 8000 4G este creat atât pentru a ieși în evidență, cât și pentru a rezista, în mai multe moduri, datorită finisajelor din policarbonat și a autonomiei considerabile. La acestea se adaugă tastatură curbată, 3D, ușor de folosit, care înfășoară marginile, pentru mai mult confort. 

Socializarea zilnică si entertainment-ul via aplicații populare precum WhatsApp, Facebook sau YouTube sunt optimizate datorită 4G, iar utilizatorii au acces la sute de alte aplicații pe KaiStore. Mai mult, cu Google Assistant, sarcinile simple, precum direcțiile pe Google Maps, sunt și mai ușoare, dacă sunt realizate hands-free.

Nokia 6300 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii decembrie, la preț de circa 300 de lei, iar Nokia 8000 4G, la un preț de aproximativ 400 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te