VIDEO Românul Benny Adegbuyi i-a spart nasul marelui Badr Hari într-un meci care intră în istorie

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.12.2020 - 09:01

"Benny Adegbuyi, cu mama româncă și tată nigerian, e din Transilvania și a devenit a două cea mai cunoscută persoană din acea regiune, după Dracula. Ce moment pentru carieră lui", a spus comentatorul american Todd Grisham.

SHARE

Benny a obținut un rezultat care a dat peste cap toate caculele făcute de specialiști pentru main eventul galei Glory 76. 

În prima rundă, Benny Adegbuyi a luptat foarte bine și s-a apărat excelent în fața lui Badr Hari. Benny a demonstrat că poate să lupte și altfel și a schimbat garda, ceea ce l-a derutat pe Badr.

Citește și

VIDEO Povestea vieții lui Benny Adegbuyi, campionul de K1 care se declară mândru că e român

Marocanul a făcut cunoștință cu podeaua, însă nu în urma unei lovituri clare a românului. Doi dintre cei trei arbitri i-au acordat prima rundă lui Hari, iar unul lui Adegbuyi.

În repriza a doua, lupta a devenit mai dură, iar marocanul l-a clătinat serios pe român, care a fost trimis la podea în cele din urmă, cu un croșeu scurt de dreapta la bărbie, urmat de două croșee de stânga la cap. Doar gongul de final de rundă a fost de partea luptătorului din România.

Nasul spart, ficatul lovit, KO tehnic

În runda a treia, Benny Adegbuyi a reușit imposibilul și l-a învins pe legendarul Badr Hari prin KO tehnic, după ce l-a trimis de două ori la podea. A doua oară, marocanul a căzut din cauza unei lovituri cu tibia pe ficat, practic cea mai dureroasă lovitură din sporturile de contact, conform digisport.ro .

Marocanul s-a ales și cu nasul rupt după o lovitură anterioară.

 

”A fost o performanță extraordinară. A fost un meci dramatic, dar la final am fost așa cum am promis… Cel mai dur băiat rău. Badr e în continuare o legendă, e rapid și puternic. Am făcut o greșeală și m-a pus la podea, dar, cum am mai zis, sunt cel mai dur băiat rău. V-am promis că el o să cadă primul și a căzut”, a fost prima reacție a lui Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi ar urma să lupte cu învingătorul meciului dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik. Cei doi se vor confrunta pe 30 ianuarie, iar olandezul își va pune în joc centura mondială Glory la categoria grea.

Citește și

Benny Adegbuyi: Imaginează-ți doi „coloraţi" într-un oraş de albi în 1985

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.