Deputatul PSD Daniel Ghiță îl jignește pe românul care l-a învins pe Badr Hari. El nu a reușit asta

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 31.12.2020 - 10:48
Deputatul PSD Daniel Ghiță, fost luptător de K1, a găsti un nou prilej să-și jignească adversarii Foto: INQUAM Photos/ Adel Al Haddad

În cariera sa de luptător K1, Ghiță nu l-a învins niciodată pe Badr Hari. Ghiță s-a remarcat prin postările de pe Facebook în care a promovat teorii ale conspirației despre pandemia de COVID.

SHARE

„Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi (Benny Adegbuyi - n.r.), pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări", a scris proaspătul deputat Daniel Ghiță pe Facebook înaintea meciului dintre Benny Adegbouyi și Badr Hari.

Însă Benny l-a contrazis în ring, învingându-l pe celebrul Badr Hari în prepriza a treia prin KO tehnic.

Citește și

VIDEO Deputatul Mihai Lasca, filmat când bătea în trafic un bărbat care era cu fosta lui parteneră

Lipsit de sportivitate, fostul luptător Daniel Ghiță a continuat cu atacurile și după această victorie importantă pentru România:

„Badr a avut Corona și se vedea că are probleme cu respirația. După Corona ai nevoie de 3-5 luni de recuperare. Badr este peste și loviturile lui sunt puternice”, a scris Ghiță după meci. 

Daniel Ghiță este însă cunoscut și ca un coronasceptic convins, dar, de această dată pare că a uitat. El s-a remarcat prin postările de pe Facebook în care a promovat teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și a militat împotriva purtării măștii.

Citește și

VIDEO Românul Benny Adegbuyi i-a spart nasul marelui Badr Hari într-un meci care intră în istorie

Apoi Ghiță, ca un adevărat politician PSD,  a început să-l acuze pe Benny pentru că ar fi bătut un bodyguard în 2009, cu toate că, în acel caz Adegbuyi a fost declarat nevinovat de ÎCCJ. Decizia de achitare este definitivă pe motiv că fapta nu a fost săvârșită de inculpat. Alte 3 persoane au fost condamnate și obligate să plătească victimei aproximativ 250.000 de lei daune materiale și morale.

Citește și

Povestea luptătorului Benny Adegbuyi, spusă chiar de el: Doi „coloraţi" într-un oraş de albi în 1985

Pentru Ghiță însă, nu mai contează o decizie definitivă a celei mai înalte instațe din România când vine vorba de orgoliul propriu. 

"Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea niciodata, pentru ca eu cunosc victima (...) Dacă își cere iertare de la Vasile Pui și îl ajuta, o sa aibă tot respectul meu și susținerea mea!", a mai scris Daniel Ghiță.

Benny, felicitat de Moroșanu

”Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”, sunt laudele pe care Cătălin Moroșanu i le-a adus lui Benny Adegbuyi pe contul de Facebook după succesul răsunător în fața lui Badr Hari.

Postarea făcută de cel supranumit ”Moartea din Carpați”, în care apare alături de noul star din kickboxing, a adunat în câteva ore peste 12.000 de aprecieri, aproximativ 850 de comentarii și peste 260 de distribuiri.

Citește și

Codrina Ionescu, aur la Moscova, la Sambo, un stil de luptă inventat în Rusia. România, 6 medalii

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te