VIDEO Oficialii CFR, bătaie după meciul cu sârbii. Șumudică, oprit de bodyguarzi să intre la stadion

DE Alex Darvari | Actualizat: 27.08.2021 - 11:09
VIDEO Oficialii CFR, bătaie după meciul cu sârbii. Șumudică, oprit de bodyguarzi să intre la stadion / Pro Sport

CFR Cluj a fost învinsă în barajul pentru intrarea în Liga Europa, iar patronul Neluțu Varga l-a demis pe antrenorul Marius Șumudică și pe președintele Marian Copilu.

SHARE

CFR Cluj va continua în grupele Conference League după ce a pierdut aseară cu 1-2 la Cluj împotriva echipei Steaua Roșie Belgrad.

În tur, sârbii câștigaseră cu 4-0. Patronul Neluțu Varga nu a mai așteptat dimineața și a decis demiterea lui Marius Șumudică în direct la televiziunile de sport.

Citește și: EXCLUSIV Aerodrom de stat cu circuit închis pentru Tăriceanu și Cășuneanu jr.

Șumudică a refuzat să plece de la club declarând: „Cum să plec? Niciodată, nu o să plec niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Nu îmi voi da demisia niciodată. Pentru ce să plec? Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”.

Scene incredibile la stadionul din Cluj: Șumudică blocat cu bodyguarzii

Marius Șumudică a vorbit pentru Prosport despre incidentul care a avut loc vineri, la stadionul din Gruia, în momentul în care a mers să efectueze antrenamentul programat la ora 11.00. Sunt în fața stadionului și nu mă lasă să intru. Sunt cu jucătorii, iar bodyguarzii nu ne lasă să intrăm ca să facem antrenamentul”, a spus Marius Șumudică.

Citește și: Ce să facem cu tulpina Delta a COVID-19. Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Neluțu Varga a mutat antrenamentul fără știrea lui Șumudică Se pare că Marius Șumudică a găsit porțile stadionului din Gruia închise deoarece Neluțu Varga, patronul campioanei României, a decis ca antrenamentul ardelenilor să fie mutat la ora 17.00, deși antrenorul îi anunțase pe jucători că va avea loc la ora 11.00.

Imediat după înfrângerea cu Steaua Roșie s-a instaurat haosul la stadion

Presa din Serbia a publicat filmulețul în care mai mulți oficiali ai lui CFR Cluj se încaieră, într-un birou din interiorul stadionului, la câteva minute după finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad.

Totul ar fi pornit de la un conflict verbal între kinetoterapeutul Viorel Boncoi și juristul CFR-ului, Ionuț Ivașcu, spun sursele ProSport.

Cei doi s-ar fi contrat pe tunelul dinspre vestiare, la ieșirea echipelor de pe teren. Discuțiile au escaladat și s-ar fi ajuns la o bătaie generală în acel birou, unde era și Marian Copilu, care ar fi intervenit și el în conflict. În filmulețul postat de sârbi se pot repera mai mulți oficiali ai CFR-ului, dar și cipriotul Antionio Antoniou, un apropiat al conducerii echipei clujene.

Vasile Țăgean, bodyguardul echipei încearcă să aplaneze conflictul și îl împinge pe Marian Copilu, în timp ce încearcă să țină la distanță și o altă persoană, care nu se poate observa. În spatele grupului, pare să fie Ionuț Ivașcu trântit de un perete, dar imaginea nu este foarte clară.

După demiterea lui Șumudică, echipa va fi preluată de Dan Petrescu. El va fi ajutat de un jucător emblematic Culio.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te