VIDEO Bătaie cu jandarmii, la FCSB - Petrolul Ploieşti. Meciul din Superligă s-a terminat 1-1

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 22.09.2024 - 08:32
Bătaie cu jandarmii, la FCSB - Petrolul Ploieşti. Meciul din Superligă s-a terminat 1-1 - Foto: INQUAM PHOTOS / Gyozo Baghiu
Bătaie cu jandarmii, la FCSB - Petrolul Ploieşti. Meciul din Superligă s-a terminat 1-1 - Foto: INQUAM PHOTOS / Gyozo Baghiu

Bătaie cu jandarmii, la FCSB - Petrolul Ploieşti. Meciul din Superligă s-a terminat 1-1. Forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe suporterii „înfierbântați”.

SHARE

Jandarmii au folosit sâmbătă seara pulverizatoare cu substanţă iritant-lacrimogenă, după ce mai mulţi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au încercat să forţeze intrarea la meciul cu FCSB de pe stadionul "Steaua".

Bătaie cu jandarmii, la FCSB - Petrolul Ploieşti

Potrivit precizărilor Jandarmeriei Capitalei, la debutul partidei de fotbal, un grup de aproximativ 30 de suporteri ai echipei oaspete, care nu au venit din timp la stadion, pentru a se evita aglomeraţia pe timpul accesului, au forţat dispozitivul de jandarmi, sub pretextul că nu vor vedea începutul meciului.

Citește și: Mondialele de gimnastică aerobică pentru juniori: Încă 5 calificări în finale pentru România!

Totodată, în sprijinul lor, au încercat să vină suporterii oaspeţi deja intraţi în stadion, solicitând să părăsească incinta pentru a pune o presiune suplimentară pe dispozitivul de jandarmi.

Pentru a evita degenerarea situaţiei şi alimentarea unei stări conflictuale, jandarmii au folosit pulverizatoarele cu substanţă iritant-lacrimogenă din dotare.

Citește și: Vrei să vezi o cursă de MotoGP? Vine la 350 km de România, în Ungaria. Transilvania Ring stă degeaba

''Menţionăm faptul că, la fiecare meci de fotbal, organizatorul, alături de Jandarmeria Capitalei, recomandă tuturor participanţilor la evenimentul sportiv să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de acces în arena sportivă.

Subliniem faptul că acest tip de comportament este o tactică folosită frecvent de anumite galerii, pentru a pune presiune pe forţele de ordine, în încercarea de a evita controlul corporal riguros pe care îl face societatea specializată de protecţie şi pază.

Reiterăm faptul că această măsură are scopul de a preveni introducerea în arena sportivă a materialelor pirotehnice sau altor obiecte interzise de lege, care pot deveni un pericol pentru toţi spectatorii'', arată Jandarmeria, informează Agerpres.

Meciul FCSB - Petrolul Ploieşti din Superligă s-a terminat 1-1

FCSB a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

FCSB a deschis scorul rapid, prin Alexandru Băluţă (3), dar a rămas în zece oameni după eliminarea lui Mihai Popescu (29), pentru lovirea cu cotul a lui Alexandru Tudorie, la un duel aerian.

Petrolul a egalat in extremis, prin Alexandru Tudorie (90+4), după o ieşire greşită a portarului Ştefan Târnovanu.

FCSB este la al doilea egal consecutiv în campionat.

Petrolul e neînvinsă de opt etape, în care a înregistrat trei victorii şi cinci egaluri.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te