Suporterii dinamovişti au achiziţionat încă 10% din acţiunile FC Dinamo

DE Adelina Sahlean | 12.06.2020 - 11:11

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" a achiziţionat al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului de fotbal FC Dinamo prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti", ajungând acum să controleze 20,6%.

SHARE

"Avem 20,06% din clubul Dinamo! Ne-am ţinut de cuvânt şi am plătit din nou salariile jucătorilor şi alte cheltuieli administrative. Aceasta a fost hotărârea membrilor care au votat pe platforma DDB. Rezultatul votului arată determinarea câinilor în tot ce fac: 97,5% din socios au votat DA şi astăzi, boardul DDB şi Clubul Dinamo 1948 au semnat documentul prin care a fost preluat un al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului pentru 1 leu. Tot astăzi a fost virată şi suma de 735.000 lei pentru plata restanţelor faţă de jucători. Asta înseamnă respect faţă de membrii DDB care doresc să ne respectăm deviza 'fapte, nu vorbe'. Cu oameni ca voi Dinamo nu va muri niciodată!", anunţă asociaţia pe contul oficial de Facebook.

"Dinamo trăieşte prin suporteri şi niciun virus nu va putea omorî visul suporterilor de a salva Dinamo şi de a decide singuri destinele acestui club. Vom fi loviţi din toate părţile în aceste zile. Loviţi de un adversar invizibil, aşa cum este virusul acesta, dar şi de duşmanii clasici, care se tem că Dinamo se ridică. Dar cu fiecare lovitură noi trebuie să devenim mai puternici şi mai hotărâţi. Nimic nu ne mai poate întoarce din drum. Am promis că la 10.000 de membri clubul Dinamo va fi al suporterilor. Şi ne vom ţine de cuvânt! Astăzi trebuie să spargem pragul de 7.000 de membri şi să continuăm să creştem. Ne mai despart 3.000 de paşi de uşa rotativă de la RIN. Odată ajunşi acolo, vom dezinfecta totul şi vom lua tot ce este al nostru. Nu ne înscriem în DDB când pleacă Negoiţă, ci ne înscriem ca să plece Negoiţă. Înţelegi diferenţa?", mai precizează asociaţia pe site-ul de socializare citat.

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" a lansat, la 29 mai 2018, proiectul socios "Doar Dinamo Bucureşti" prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

În ultima perioadă, având în vedere situaţia dificilă din punct de vedere financiar pe care o traversează FC Dinamo precum şi instabilitatea de la nivelul acţionariatului clubului, mai mulţi oameni de fotbal au donat bani sau au devenit membri cotizanţi precum Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Cristian Borcea, Cornel Şfaiţer, Ionuţ Nedelcearu, Nicolae Stanciu, George Ţucudean, Cosmin Moţi, Dorin Rotariu, Dragoş Grigore, Vlad Munteanu, Paul Anton, Ştefan Radu, Dario Bonetti sau Ion Crăciunescu.

Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan" a cumpărat în luna februarie a acestui an 10,06% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te