Sporturi emergente care vor câștiga popularitate în 2023 (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 30.12.2022 - 11:27
https://unsplash.com/photos/0xpFNUjzdbw

Sporturi precum fotbal, baschet sau volei sunt printre cele mai populare în lume, asta este cert.

SHARE

Însă există multe alte opțiuni de sporturi și chiar amatori care preferă jocuri sportive la cazinouri internaționale cu bonus fără depunere.

Proprietarul produsului - Tony Sloterman- promovează cele mai noi opțiuni și alternative de care să te bucuri, iar câteva dintre acestea sunt eSports, ciclism, rugby, fotbal și baseball. 

Dacă ești fan al acestor sporturi, te invităm să citești rândurile de mai jos. 

eSports

Luând în considerare că eSports este prezent în unul dintre domeniile cu cea mai rapidă rată de creștere în sport, acesta va domina piața și în anul 2023.  

Este foarte popular în rândul generațiilor tinere și deschide oportunități noi, diferite de sportul tradițional. Putem spune că vor avea loc câteva schimbări sau mai bine zis îmbunătățiri tehnologice semnificative care vor amplifica experiența amatorilor eSports. Mulți experți, printre care și Tony Sloterman prezice că jocurile VR va face parte din domeniul eSport și vor alimenta jucătorii cu experiențe de joc unice și promițătoare. 

Ciclism 

Sunt multe lucruri pe care nu le știi despre ciclism, dar dacă ești un mare amator al acestui tip de sport atunci trebuie să știi că în 2023 va avea loc cel mai mare eveniment de ciclism - Campionatul Mondial la Ciclism, care se va desfășura în Glasgow, Scoția, în luna august 2023. Este un eveniment unic care va reuni toate campionatele la ciclism în Scoția și va avea loc o dată la 4 ani. Acum știm unde vor fi toți fanii ciclismului, iar dacă te regăsești și tu în această listă, nu uita să te înscrii și tu. 

Rugby

Rugby este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de mai bine de 200 de ani și ne bucurăm să-l revedem în topul sporturilor și în anul 2023. Dacă ești un amator al acestui sport, atunci știm unde te regăsim în 2023 - la Cupa Mondială de Rugby, care se va desfășura în octombrie 2023, în Franța, la Paris.

Fotbal

Ne-am bucurat în acest an de cel mai așteptat eveniment de toți iubitorii de fotbal - Cupa Mondială la Fotbal, desfășurată în Qatar. În 2023, ne așteaptă un eveniment la fel de promițător și uimitor - Cupa Mondială Feminină la Fotbal FIFA, care se va desfășura în țările din emisfera sudică, în jurul Australiei și Noua Zeelandă.  Evenimentul va fi la cea de-a 9a ediție și va fi mult mai grandios decât turneele anterioare, întrucât a crescut semnificativ numărul de echipe participante. 

După cum probabil v-ați dat seama, fotbalul feminin este într-o continua creștere, iar experți abia așteaptă să susțină echipele participante ale acestui turneu. Fii cu ochii pe pagina turneului pentru a fi la zi cu toate informațiile și noutățile acestuia. 

Baseball

Printre alte sporturi pe care le promovează Tony Sloterman și care se regăsesc în top și în 2023 este baseball. Ne-am bucurat să aflăm că în 2023 se va desfășura și World Baseball Classic, cel mai grandios turneu internațional la baseball, organizat de Federația Internațională la Baseball. 

Cei mai buni câștigători la baseball abia așteaptă să iasă pe teren și să-și demonstreze abilitățile de jucători profesioniști. Suntem siguri că va fi un eveniment pe cinste și abia așteptăm să aflăm cine va fi câștigătorul sau câștigătoarea acestui turneu. 

Concluzii

Acestea sunt cele mai emergente sporturi care vor avea popularitate în 2023 și pe care te invităm să le urmărești pe parcursul acestui an. Lumea sportului este într-o continuă dezvoltare, sporturile virtuale și sporturile tradiționale concurează pentru pozițiile de top pe piață. 

Mult probabil vor exista și alte schimbări în industria sportului, dar experți îți recomandă să urmărești și să participi la cele mai importante evenimente în sport și să te bucuri de cele mai tari evenimente sportive ale anului 2023. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te