Scandal imens la CSA Steaua, după 0-3 cu Dinamo. Daniel Opriţa: "I-am blocat numărul lui Talpan!"

DE Alexandru Pop | Actualizat: 16.05.2023 - 09:10
Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua - Foto: Inquam Photos / Flaviu Buboi

Un scandal imens a izbucnit la CSA Steaua, după meciul de aseară, dintre CSA Steaua şi Dinamo, pierdut de echipa din Ghencea, pe Stadionul Naţional, pierdut cu 0-3, scor de neprezentare. Concret, antrenorul Daniel Opriţa e în conflict cu Florin Talpan.

SHARE

Opriţa, care a luat echipa din Liga 4 şi a dus-o în Liga 2, afirm[ că a avut o discuţie aprinsă cu acesta şi i-a blocat numărul de telefon.

Scandal la CSA Steaua

”Nu vreau să mai spun mai multe. Dacă nu rămân, nu rămân că vreau eu, nu că vrea domnul Talpan sau altcineva. Plec că vreau eu, nu că mi-o cere Talpan. Talpan trebuie să se ducă de mult timp.

Eu, când am venit aici, i-am găsit în liga a patra, erau de doi ani în liga a patra cu buget de Liga 2. Domnul Talpan a zis că rezolvă, dar n-a rezolvat, el a zis că vrea doar locul întâi.

M-a luat la telefon, mi-a zis să plec dacă nu câştigăm cu Dinamo. I-am spus să plece el, de ce să plec eu? Că avem toate condiţiile? Să vină să vadă condiţiile.

Citeşte şi: Incidente la Arena Națională, înainte de meciul Dinamo-Steaua: Ce au găsit jandarmii în două bagaje

Că avem un teren de antrenament şi salariile la zi? Sunt altele, mai mărunte, pe care eu le ştiu. Dacă termin pe locul doi, normal că nu iau bonusul, dar nu e problemă, că nu-l vreau, dar eu mi-am făcut treaba.

Nu e problemă, dar nu plec că zice Talpan. Chiar dacă am fi câştigat, mă gândeam să plec. Vreau mai mult.

Normal că şi suporterii sunt dezamăgiţi, dar ei vin la mine, jucătorii pleacă, dar rămân eu. Dacă ar fi să rămân, e clar că vor fi schimbări de 90% în lot, nu mă ascund, ştiu şi băieţii”, a declarat Daniel Opriţa.

Citeşte şi: Talpan, CSA Steaua, se autopropune: Merit să fiu general și să fiu decorat cu Virtutea Militară

De asemenea, Daniel Opriţa a spus că Florin Talpan a ridicat vocea la telefon şi că i-a blocat numărul juristului.

”I-am blocat numărul, eu nu accept să ţipe la mine. N-am nimic de pierdut, pot să plec, că eu mi-am făcut treaba. Aş pleca puţin dezamăgit de la rezultatele astea, dar pot să plec.

În altă parte a fost problema, nu la mine. Dacă termin pe locul trei, sunt la locul de baraj, să-mi rezolve locul trei să joc la baraj”, a spus Daniel Opriţa, conform digisport.ro.

Ironii

Întrebat dacă îi este teamă că a fi destituit, Opriţa a răspuns afirmativ în mod ironic, precizând că Florin Talpan ceartă pe toată lumea din cadrul clubului, conform Agerpres.

"Da, foarte mare teamă, eu am venit de patru ani şi le-am făcut treaba în fiecare an, iar acum eu sunt de vină. Eu, când am venit, i-a scos Carmen, cu un buget apropiat de Dumbrăviţa (n.r.: CSC Dumbrăviţa, club mai modest din Liga 2, aflat în play-out. În sezonul competiţional terminat în anul 2019, CSA Steaua a ratat promovarea în Liga 3, după ce a fost învinsă cu 1-0 de Carmen Bucureşti). 

Şi nu s-a mai supărat domnul Talpan, se supără acum, că sunt pe locul doi, că vrea doar locul 1. Locul 2 nu mai promovează. Dacă sunt pe locul 2 nu se mai bate.

Eu, dacă am bugetul celor de la Iaşi, mă bat şi eu la locul 1, dar eu am buget mai mic şi decât altele care nu au prins play-off-ul. Talpan ceartă pe toată lumea, şi pe miniştrii, şi pe antrenori, pe toţi ne ceartă. Normal că i-am blocat numărul. Să mă certe".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te