Numiri paralele cu sportul la șefia CSM București: economist (PNL), inginer (PLUS), manager (USR)

DE Petre Bădică | Actualizat: 01.04.2021 - 14:09
Numiri paralele cu sportul la șefia CSM București / prosport.ro

Trei consilieri locali din Primăria București au fost numiți în Consiliul de Administrație al CSM București. Niciunul nu are legătură cu sportul.

SHARE

Prin HCGMB nr. 43/2021, au fost desemnați în Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv Municipal București, instituție aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, domnii consilieri Socolovici Răzvan-Mihai și Nicorescu Nicorel și doamna consilier Șerban Luminița-Gabriela, se arată într-un răspuns al Primăriei București pentru Newsweek România.

Un antreprenor de la PNL

Socolovici Răzvan-Mihai este membru al PNL sector 5 și consilier general. Spune despre el: „Economist, antreprenor, sunt secretarul General al PNL București și vin în fața alegătorilor cu proiecte concrete: eliminarea dosarului cu șină din vocabularul cetățenilor capitalei prin digitalizarea Primăriei, construirea unei Săli Polivalente pentru ca Bucureștiul să devină capitala sportului românesc, realizarea de HUB-uri pentru StartUp-urile tinerilor întreprinzători și un trafic relaxat și parcuri igienizate, potrivit propriei prezentări.

Un inginer de la PLUS

Nicorescu Nicorel este consilier general din partea Plus. Are studii de inginerie Sisteme de Calcul - în cadrul Facultații de Electronică și Telecomunicații.

 „Am fost implicat în mișcarea civică de după revoluție, cu Ana Blandiana și organizații studențești, am contribuit la formarea RO100 în București și a partidului PLUS și am coordonat campania de europarlamentare în sectorul 3. Susțin propuneri și soluții pentru dezvoltare Smart City în București. Îmi doresc să obțin acces facil la servicii publice de calitate, pentru toți bucureștenii.

Setul de valori pe care urmăresc să le promovez și să veghez la implementarea lor în noua Administrație a Capitalei sunt: competență cu scopul realizării rapide a obiectivelor asumate în campanie Onestitate pentru un mediu social sănătos, responsabilitate a celor care slujesc în serviciul public, expertiză prin promovarea unei echipe de specialiști în Primăria Capitalei.

Un director economic de la USR

Luminița Șerban este director economic, economist, absolvent de ASE, cu peste 20 ani de experiență în management financiar. „M-am născut și am crescut în Capitală și îmi doresc ca Bucureștiul să fie o casă primitoare pentru toți locuitorii lui.

Experiența pe care am acumulat-o și orientarea spre rezultate măsurabile vor fi extrem de utile în gestionarea eficientă a resurselor financiare și în controlul costurilor la nivelul municipalității.

Îmi doresc să contribui la elaborararea bugetului și la urmărirea modului în care acesta este cheltuit, astfel încât banii bucureștenilor să fie alocați și utilizați cât mai eficient și responsabil. Consider că experiența pe care o am va putea fi folosită deplin în cadrul Comisiei Economice, Buget, Finanțe precum și în cadrul Comisiei pentru Relația cu Uniunea Europeana”, spune noul membru al CA de la CSM București.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te