Noi detalii din avionul care a transportat echipa CFR Cluj la Bucureşti: unii nu purtau deloc mască

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 21.07.2020 - 12:21
Foto: Digi Sport

Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, programat sâmbătă, a fost amânat, după ce la gruparea din Gruia a fost depistat un caz de coronavirus. Între timp, numărul celor infectaţi din echipa lui Dan Petrescu a ajuns la 11.

SHARE

Pentru partida de la Bucureşti, CFR Cluj nu a închiriat un charter, ci lotul s-a deplasat cu o cursă de linie. În timpul zborului, unii dintre reprezentanţii campioanei României ar fi dat dovadă de un comportament neglijent. Paul Siserman, unul dintre pasagerii din avionul în care clujenii s-au deplasat la Bucureşti, a dezvăluit detalii din timpul zborului.

"Eu nu-i cunosc pe acești băieți, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă și acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport și vă spun clar că nu aveau măști în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă.

Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măștile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri și zic asta pentru că aia e înălțimea mea, cu părul blond sau platinat și mai lung, avea masca agățată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alți doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in.

Mai erau niște oficiali mai în vârstă și ei nu respectau evident regulile. Unul dintre ei era foarte verbal, își dăduse masca jos și vorbea despre o beție, cred. În avion, acest tip mai în vârstă (n.r. maseurul Iosif Mureşan) a stat chiar în fața mea. Primii jucători erau în avion la două scaune distanță de mine. Întrebarea mea pentru ei este dacă din ceilalți 150 de pasageri erau unii bolnavi, ei riscau să piardă campionatul nerespectând regulile”, a declarat Paul Siserman, pentru GSP.ro.

Paul Siserman l-a identificat pe maseurul Iosif Mureșan printre persoanele care ar fi încălcat în mod evident restricțiile în avion. Alexandru Păun a fost primul jucător de la CFR Cluj depistat pozitiv la noul coronavirus. Ulterior, alte 10 cazuri au fost descoperite în cadrul clubului.

Cu excepția lui Alexandru Păun, întreg lotul deplasat la București a rămas în izolare la baza de la marginea Capitalei. Jucătorii sunt obligați să rămână în camerele lor, iar mâncarea le este servită la ușă. Alexandru Păun a fost transportat la Cluj-Napoca, cu ambulanța.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.