Mama lui Rabiot s-a certat cu rudele lui Paul Pogba și tatăl lui Mbape în tribună. Ce le-a reproșat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 30.06.2021 - 22:17
Mama lui Rabiot s-a certat cu rudele lui Paul Pogba și tatăl lui Mbape în tribună Foto: captură video

Veronique Rabiot, mama mijlocaşului Adrien Rabiot, a izbucnit la finalul meciului în care Franța a fost eliminată de Elveția pe Arena Națională din București.

SHARE

RMC Sport a scris că imediat după fluierul final al meciului a avut loc un conflict între mama lui Adrien Rabiot şi rudele lui Paul Pogba.

Citește și: Hackerul român care a creat virusul troian Gozi, arestat la Bogota. Era căutat de maericani din 2013

Veronique Rabiot, care este și agentul fiului său, a avut un schimb dur de replici cu rudele lui Paul Pogba, întrebând cum este posibil ca jucătorul lui Manchester United să piardă mingea la mijlocul terenului la faza care a dus la golul trei al elvețienilor. Era minutul 90, când Pogba era deposedat de Fassnacht, iar Gavranovic îl învingea pe Lloris cu un șut din marginea careului.

Citește și: Clotilde Armand câștigă în instanță: desființarea a trei structuri ale Sectorului 1, legală

De altfel, a fost o continuare a conflictului din teren dintre Adrien Rabiot și Paul Pogba. Mijlocașul lui Juventus i-a reproșat coechipierului său aceeași greșeală, iar Moussa Sissoko a fost cel care a intervenit pentru ca lucrurile să nu escaladeze.
 

Mai mult, mama mijlocașului de la Juventus a avut un conflict și cu tatăl lui Kylian Mbappe. Starul lui PSG a ratat al cincilea penalty al Franței, iar campioana mondială a fost eliminată. Veronique Rabiot i-a cerut tatălui vedetei de la PSG să îl educe pe fiul său și să-l facă "mai puțin arogant". În această altercație ar fi fost implicată și mama atacantului francez.

Conflictul ar fi durat aproximativ 20 de minute, mama lui Adrien Rabiot certându-se cu rudele mai multor jucători din naționala Franței. Sursa citată scrie că mai multe familii au văzut scenele respective, fiind "șocate de atitudinea și de momentul în care s-a produs acest scandal".

Campioana Mondială a fost eliminată, luni seara 27 iunie 2021, în optimile de finală ale EURO 2020, după ce a fost învinsă pe Naţional Arena, la loviturile de departajare de către selecţionata Elveţiei, cu scorul de 5-4. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema ’57, ’59 şi Paul Pogba ’75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic ’15 şi ’81 şi Mario Gavranovic ’90. În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalti. Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84. La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te