În timpul meciului dintre PSG și Nantes, casele lui Marquinhos și Di Maria, prădate de hoți

DE Miruna Moldoveanu | 15.03.2021 - 14:02
Casele jucătorilor Marquinhos și Di Maria au fost sparte/FOTO: Getty

Duminică seară, în timpul meciului dintre PSG și Nantes, casele jucătorilor Marquinhos și Di Maria au fost sparte. Familia lui Marquinhos se afla în casă în momentul în care au intrat hoții.

SHARE

Presa internaţională a anunţat, într-un comunicat publicat în numele lui Marquinhos, că familia fotbalistului lui este bine, după ce hoţii au spart casa jucătorului.

"Casa părinţilor jucătorului a fost spartă în timp ce familia lui se afla în reşedinţă, dar nimeni nu a suferit şi toată lumea e bine, mai mult speriată decât să fi păţit ceva rău", se arată în comunicat postat de lesoir.be.

Citește și: De ce apar dureri de cap și musculare după vaccinarea anti COVID-19

Sursa citată precitează şi că autorităţile franceze au deschis o anchetă. În cazul lui Marquinhos, jurnaliştii francezi au scris şi despre sechestrarea unui părinte timp de 40 de minute, pe lângă violenţele psihologice la care a fost supusă familia în timpul jafului.

În celălalt caz, Angel Di Maria a aflat vestea în timpul meciului PSG - Nantes 1-2 şi a fost imediat înlocuit de Maurico Pochettino, pentru a putea fi alături de soţia şi de copiii săi. 

Casele lui Marquinhos și Di Maria, sparte în timpul meciului

Potrivit RMC Sport, citat de news.ro, casa lui Angel Di Maria a fost spartă, duminică, în timpul meciului dintre PSG şi Nantes, de pe Stadionul Parc des Princes (1-2). Familia jucătorului argentinian se afla în interiorul casei, când au intrat mai mulţi indivizi. Părinţii fundaşului brazilian Marquinhos au fost, de asemenea, victime ale atacurilor la domiciliu. Evenimente descrise ca fiind „violente” de unele surse din cadrul clubului parizian.

Citește și: Bella Italia, pubela România. De ce permite statul importurile ilegale de gunoi coordonate de mafie

O anchetă a fost deschisă pentru a face lumină asupra evenimentelor de care jucătorii parizieni au fost informaţi doar la finalul meciului pierdut cu FC Nantes. "Există situaţii extrasportive care depăşesc fotbalul. Trebuie să ţineţi cont de asta. Nu este o scuză, dar a cauzat o pierdere de energie", a spus Pochettino, după întâlnire.

În februarie 2015, Di Maria a fost victima unei alte tentative de spargere, în Anglia, în timp ce juca pentru Manchester United, la o lună după mutarea într-o casă nouă. El lua cina cu familia, când mai mulţi oameni au încercat să intre forţând o uşă din spatele imobilului. Dar alarma s-a declanşat şi atacatorii au fugit, în cele din urmă potrivit Digi Sport.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.