Fiul lui Dragnea își bagă echipa în faliment. Daddy îi făcuse un stadion de 4.500.000€ bani publici

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.01.2021 - 17:39
Juniorul și Dragnea /Inquam Photos

Valentin Dragnea a decis să își îngroape una dintre investiții. Este vorba de echipa de fotbal Turris Turnu Măgurele din Liga a doua de fotbal pe care nu o va mai finanța.

SHARE

Turris Turnu Măgurele, formație care, în sezonul trecut de Liga 2, a fost foarte aproape de promovarea în primul eșalon, se retrage din campionat.

În prezent, Turris se află pe locul 13 din Liga 2, cu 19 puncte obținute, după 15 meciuri jucate.

Citește: Un stadion de la Daddy pentru junior

Decizia vine după ce Valentin Dragnea, patronul clubului și fiul politicianului Liviu Dragnea, a hotărât să nu mai finanțeze echipa, din cauza rezultatelor slabe obținute de aceasta.

Oficialii teleormăneni vor înștiința Federația Română de Fotbal, zilele viitoare, despre decizia luată, scrie prosport.ro

Newsweek România a scris că pentru a-i împlini visul fiului Valentin, Dady Dragnea a decis să construiască un stadion modern din bani publici. Deși, orașul ar fi avut nevoie de investiții în locuri de muncă sau infrastructură. (mai jos imagini din orașul Turnu Măgurele)

Pe la începutul anilor 2010, Valentin Dragnea s-a gândit că pasiunea sa – fotbalul – ar trebui să capete forme profesioniste. Primul lucru care trebuia rezolvat era infrastructura. Daddy i-a construit-o din bani publici și i-a adus-o juniorului în poartă.

Citește și: Șoferul lui Dragnea, șef la echipa de fotbal

La Turnu Măgurele, orașul unde Valentin Dragnea domiciliază și are afaceri, Compania Națională de Investiții a alocat 4,5 milioane de euro pentru ridicarea unui stadion modern.Finanțarea a fost aprobată de un personaj numit chiar de tăticul, Liviu Dragnea, pe când acesta din urmă era ministrul Dezvoltării în guvernul Ponta. Decizia a fost una arbitrară și politică. În România, doar Craiova a mai primit bani de la bugetul național pentru construcția unei arene moderne. Restul orașelor au construit sau construiesc stadioane din bani proprii (Sibiu, Ploiești, Cluj) sau din banii investitorilor (Hagi la Constanța).

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.