De ce a demisionat Adrian Mutu de la CFR Cluj

DE Florin Budescu | Actualizat: 03.04.2024 - 15:42
De ce a demisionat Adrian Mutu de la CFR Cluj - Foto: Profimedia Images
De ce a demisionat Adrian Mutu de la CFR Cluj - Foto: INQUAM PHOTOS/Simion Sebastian Tataru

De ce a demisionat Adrian Mutu de la CFR Cluj. Adrian Mutu (45 de ani) și-a dat demisia de la CFR Cluj, în prima parte a acestei zile.

SHARE

De ce a demisionat Adrian Mutu de la CFR Cluj. Adrian Mutu (45 de ani) și-a dat demisia de la CFR Cluj, în prima parte a acestei zile, supărat.

Totul - la mai puțin de 24 de ore după umilința suferită în partida de Cupa României, cu Corvinul Hunedoara, scor de neprezentare, plus încă un gol: 0-4.

De ce a demisionat Adrian Mutu de la CFR Cluj

Briliantul nu a trecut peste dezamăgirea pe care i-au produs-o jucătorii din Gruia.

Marți seară, pe 2 aprilie, imediat după partida Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0, din sferturile Cupei României, Adrian Mutu a lăsat de înțeles că vrea să își dea demisia din Gruia și a transmis că îl va anunța pe Nelu Varga de decizia lui, în prima parte a zilei de miercuri, adică azi.

Sursele ProSport au dezvăluit că Adrian Mutu nu a revenit la gânduri mai bune și că intenția de a demisiona de la CFR Cluj a rămas în continuare principala opțiune pentru „Briliant”.

Citeşte şi: A sărăcit Adrian Mutu? În tinerețe umbla cu Aston Martin și Ferrari, acum și-a luat SUV de 150.000 €

Câteva ore mai târziu, totul a fost confirmat oficial, chiar de către tehnician. Adrian Mutu va pleca de la CFR Cluj imediat după ce Nelu Varga îi va semna demisia.

"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj.

Foto: INQUAM PHOTOS/Simion Sebastian Tataru

Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră.

Citeşte şi: Care ar putea să fie următoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Este un club de prestigiu

E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te