Cum a pierdut Dorinel Munteanu 200.000 de euro de la Gigi Becali. Nu l-a găsit executorul

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.10.2021 - 10:59
Cum a pierdut Dorinel Munteanu 200.000 de euro de la Gigi Becali. Nu l-a găsit executorul. / Foto: digisport.ro

Dorinel Munteanu a făcut apel la decizia de anulare a executării silite împortiva clubului FCSB pentru o datorie de aproape 1 milion de lei (circa 200.000 de euro) pe care echipa lui Gigi Becali, FCSB, i-o datorează de pe vremea când antrena echipa, în 2004 - 2005.

SHARE

Fostul mijlocaș al naționalei a câștigat procesul cu FCSB încă din 2014 și a avut la dispoziție trei ani să demareze executarea silită, însă nu a făcut acest lucru. A ”uitat” să semneze ordinul de executare silită.

Executorul judecătoresc desemnat să recupereze respectiva sumă a încercat de mai multe ori să ia legătura cu Dorinel, fără să-l găsească însă la adresa de corespondență. Asta probabil și pentru că, între timp, fostul sportiv a divorțat și și-a pierdut cam toate proprietățile, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan s-a înarmat cu avocați de top pentru divorțul de Reghe. Unul l-a consiliat pe Obama

”La finalul dosarului de executare a fost atașată și factura fiscală nr. 1782/13.01.2014 (f.88), emisă de către executorul judecătoresc, pentru suma de 400,50 lei, reprezentând avans onorariu în dosarul de executare nr. 1/2014 și dovezile a două expedieri nereușite a acesteia către pârâtul-creditor, prin scrisoare recomandată, confirmările de primire fiind restituite expeditorului cu mențiunea negăsit acasă la datele de 29.01.2014 și 19.02.2014”, se arată în dosar.

FCSB a obținut în instanță anularea executării silite

Anul trecut, FCSB și-a trimis avocații și a obținut în instanță anularea executării silite, pe motiv că trecuseră cei 3 ani pe care Dorinel îi avea la dispoziție pentru recuperarea banilor, fără ca acesta să dea vreun semn că vrea să întreprindă ceva.

Practic, în acest moment, Becali nu-i mai datorează nici un leu lui Munteanu, ba chiar acesta ar trebui să plătească și onorariul avocaților FCSB-ului, în valoare de 7.140 de lei. Cum hotărârea nu a fost una definitivă, antrenorul a atacat-o cu apel. Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului București, însă primul termen nu a fost încă stabilit.

Citește și: Sexy-mulatra Laurette, atacată de hackeri. I-au spart paginile de Facebook și i-au luat sute de euro

Suma pe care Dorinel Munteanu trebuia s-o primească de la FCSB este de 929.739 de lei și include: impozitul pe venit, contribuții de sănătate și la fondul de șomaj provenite din salarii, indemizație de instalare și prime de joc precum și contravaloarea chiriei și utilizarea autoturismului de serviciu pentru perioada 29.01.2004 – 30.06.2005. Fostul sportiv a dezvăluit că în ultimii ani s-a confruntat cu situație extrem de grea din punct de vedere financiar din cauza problemelor din viața privată și a faptului că nu și-a mai găsit de lucru, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te