Anamaria Prodan s-a înarmat cu avocați de top pentru divorțul de Reghe. Unul l-a consiliat pe Obama

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 14.10.2021 - 12:47
Anamaria Prodan s-a înarmat cu avocați de top pentru divorțul de Reghe. / Foto: capital.ro

Telenovela divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf capătă noi dimensiuni. Procesul ar putea avea loc în SUA, iar Prodanca a luat legătura cu doi avocați de top, unul care a fost consilierul lui Barack Obama și altul care a asistat-o pe soția lui Michael Jordan.

SHARE

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp vor divorța în perioada următoare. Luată prin surprindere, impresara s-a mobilizat rapid și cum procesul ar putea avea loc în SUA, acolo unde cei doi s-au și căsătorit, și-a căutat unii dintre cei mai buni apărători. 

”Pentru Anamaria, a fost o surpriză și nu una plăcută, vă dați seama. Ea mereu i-a luat apărarea și poate o va face și în continuare, pentru că este tatăl copiilor ei. Nu știu dacă a preferat să închidă ochii sau pur și simplu n-a vrut să creadă ceea ce se spunea de fiecare dată despre Laurențiu.

Citește și: Godină l-a prins pe Piedone cu „Like”-uri +18. Primarul, supărat: „Piedone are și fane cu silicoane”

Totuși, a luat legătura cu doi avocați din Statele Unite, unul care a fost consilierul lui Barack Obama și altul care a asistat-o pe soția lui Michael Jordan la divorț. Și da, e posibil ca procesul de divorț să aibă loc în Statele Unite, pentru că acolo a fost și nunta. Reghe a spus că a depus el divorțul, dar la Ana nu ajunsese nimic până ieri”, a declarat un apropiat al cuplului Anamaria-Reghe, pentru wowbiz.ro.

Același apropiat a susținut că s-a ajuns la un moment în care problemele din familia celor doi nu mai pot fi ascunse sau trecute cu vederea de cei doi soți.

Citește și: FOTO Profesoară, însărcinată după ce ar fi avut relații intime cu un elev de 15 ani. A fost arestată

”Sincer, pe mine m-a mirat ușurința cu care Lurențiu l-a pomenit pe Dumnezeu în declarația în care a anunțat că divorțează. E surprinzător, când toată presa vuiește de amante, el să amintească de voia Domnului. Sunt multe lucruri pe care presa nu le știe, sunt secrete periculoase, care dacă ar ieși la iveală, ar putea avea consecințe ”, a mai declarat sursa wowbiz.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.