Cine transmite CFR Cluj - Pafos? La ce oră are loc meciul. Posibil selecţionat la Naţională la greci

DE Florin Budescu | Actualizat: 22.08.2024 - 11:17
Cine transmite CFR Cluj - Pafos? La ce oră are loc meciul. Posibil selecţionat la Naţională la greci - Foto: INQUAM PHOTOS/Mihaela Ionela Bobar

Cine transmite CFR Cluj - Pafos? La ce oră are loc meciul. Posibil selecţionat la Naţională la greci. Pentru a ajunge în această fază a competiției, CFR Cluj a trecut de Neman Grodno, cu scorul de 5-0 la general, în turul doi.

SHARE

Cine transmite CFR Cluj - Pafos? La ce oră are loc meciul. Posibil selecţionat la Naţională la greci. Pentru a ajunge în această fază a competiției, CFR Cluj a trecut de Neman Grodno, cu scorul de 5-0 la general, în turul doi, și de Maccabi Petach Tikva, scor 2-0 la general, în turul trei.

De cealaltă parte, Pafos, care se află acum la prima participare în cupele europene, a fost eliminată categoric din turul I preliminar al Europa League, de suedezii de la Elfsborg (scor 2-8, la general) și a retrogradat astfel în tururile de calificare ale Conference League.

Cine transmite CFR Cluj - Pafos? La ce oră are loc meciul. Posibil selecţionat la Naţională la greci

Meciul tur dintre cele două formații va avea loc în Gruia, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în direct, la Digi Sport 1.

Pentru a ajunge în play-off-ul competiției, ciprioții le-au învins pe rând pe Zalgiris Vilnius (4-2, după prelungiri) și CSKA 1948 Sofia (5-2, după prelungiri).

Câștigătoarea dublei dintre CFR Cluj și Pafos va ajunge în faza ligii Conference League, competiție care își schimbă complet formatul, precum se întâmplă şi cu Champions League, și cu Europa League, conform DigiSport.ro.

Citeşte şi: CFR Cluj, victorie cu emoții înpotriva Maccabi Petah Tikva în preliminariile Conference League

Prezența în faza ligii este premiată de UEFA cu 2.95 milioane de euro. Nu vor mai exista grupe, ci o așa-numită ”fază a ligii”. În Conference League, fiecare echipă va disputa câte 6 meciuri, cu 6 adversari diferiți.

La conferința de presă, Dan Petrescu a subliniat că Pafos are în lot foarte mulți jucători brazilieni de calitate, care îi pot pune foarte multe probleme defensivei CFR-ului.

Mai mult, Bursucul a evidențiat și puterea financiară foarte mare pe care o posedă formația din Cipru, care este deținută de oligarhul rus Serghey Lomakin și care poate propune salarii anuale de peste 500.000 de euro, adică mult peste nivelul României.

Citeşte şi: De ce și-a dat demisia Adrian Mutu de la CFR Cluj: „ A fost o umilință prea mare”

”Acești brazilieni (n.r. de la Pafos), pe care băieții i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă, în opinia mea. Au bani mulți, buget, patronul este foarte bogat (n.r. oligarhul rus Serghey Lomakin).

Au luat un director sportiv din Italia și sunt salarii de 500.000, 600.000, 800.000 de euro. Normal că ai pretenții! Noi, în România, doar cu vorba. Vorbim, batem pe toată lumea... se spune că mă plâng. Nu mă plâng!

Cu tot respectul, noi nu avem jucători în România cum are Pafos. Eu aș vrea să nu-i vedeți, să fie slabi, aș vrea să greșesc, dar o să vedeți jucătorii brazilieni din Cipru ce valoare au.

Au câștigat 3-0 cu Omonia, o echipă foarte valoroasă. Campionatul din Cipru este cam la fel ca al României, poate chiar peste, pentru că se investește mult”, a spus Petrescu.

"Vlad Dragomir merită să fie la Naţională"

Înaintea duelului din Gruia, Juan Carlos Carcedo (51 de ani), antrenorul lui Pafos și fostul secund al lui Unai Emery, la Sevilla și PSG, i-a propus selecționerului Mircea Lucescu un jucător român, la echipa națională.

La conferința de presă dinaintea partidei cu CFR, Juan Carlo Carcedo l-a lăudat pe Vlad Dragomir (25 de ani), mijlocașul român al lui Pafos, și a susținut că acesta ar merita să fie convocat de ”Il Luce”, la prima reprezentativă.

"Vlad Dragomir este un fotbalist excelent, un copil excelent și unul dintre căpitanii noștri. Merită să fie la naționala României", a spus antrenorul lui Pafos,

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te