Care e pentru Simona Halep următorul turneu la care poate participa cu wild-card. Invitata ideală

DE Florin Budescu | Actualizat: 22.03.2024 - 10:36
Care e pentru Simona Halep următorul turneu la care poate participa cu wild-card. Invitata ideală - Foto: Profimedia Images

Care e pentru Simona Halep următorul turneu la care poate participa cu wild-card. Invitata ideală. Simona Halep ar putea participa la turneul de categorie WTA 250 de la Rouen.

SHARE

Care e pentru Simona Halep următorul turneu la care poate participa cu wild-card. Invitata ideală. Simona Halep ar putea participa la turneul de categorie WTA 250 de la Rouen, care începe pe 13 aprilie.

Organizatorii nu au făcut un anunţ în acest sens, însă românca ar fi invitata ideală pentru această competiţie, relatează welovetennis.fr.

Care e pentru Simona Halep următorul turneu la care poate participa cu wild-card. Invitata ideală

Turneul de la Rouen, care a trecut de la categoria WTA 125, la WTA 250, şi va avea loc între 13 şi 21 aprilie, şi-a dezvăluit joi line-up-ul. Din acesta fac parte între altele Caroline Garcia, Mira Andreeva, Anastasia Pavliucenkova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova şi Clara Burel.

“Dar avem o bănuială, că un anunţ important ar putea fi făcut în curând, pentru a sărbători această primă ediţie. Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârşitul suspendării, este în căutare de meciuri şi de încredere.

Clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuitul WTA. Vom afla în curând dacă We Love Tennis a avut sau nu intuiţie...”, notează welovetennis.fr, conform News.ro.

Citeşte şi: Ce a reuşit Simona Halep şi nu a mai făcut nici o altă jucătoare, în istoria tenisului

Simona Halep a revenit în circuitul WTA, la Miami Open, după ce TAS a redus suspendarea sa, de la patru ani, la nouă luni.

Ea a demonstrat că a rămas aceeaşi jucătoare de înaltă clasă, cu spaniola Paula Badosa, pe care a surclasat-o în primul set cu 6-1.

Mai apoi însă aceasta a tocat-o, pe punctul slaba: lipsa de anduranţă în competiţie, din cauza faptului că nu a mai jucat tenis, într-un turneu, de la finalul verii anului 2022.

Citeşte şi: VIDEO Simona Halep a fost învinsă de Badosa în meciul de restart al carierei. Dar, este în formă

WTA a anunțat la începutul lunii decembrie că un nou turneu WTA 250 va avea loc la Rouen, în Franța. El va fi adăugat la calendarul Hologic WTA Tour 2024, în săptămâna din 13-21 aprilie.

Open Capfinances Rouen Métropole se va disputa pe terenuri acoperite, pe zgură. și va avea o tragere la sorți, la simplu, cu 32 de jucători, și la dublu pentru 16 cupluri.

Rouen a găzduit anterior un turneu de succes WTA 125, în anii 2022 și 2023, cel mai recent fiind câștigat de elvețiana Viktorija Golubic și de perechea formată din Maia Lumsden și Jessika Ponchet.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te