Becali ridică "pumnul victoriei" în conflictul cu CSA Steaua. Derby-ul cu Dinamo se joacă în Ghencea

DE Daniel Toșa | Actualizat: 18.07.2023 - 14:27
Becali ridică "pumnul victoriei" în conflictul cu CSA Steaua - Foto: Profimedia Images

Cel mai așteptat derby din fotbalul românesc - FCSB - Dinamo se va juca pe stadionul "Steaua București" după ce Gigi Becali ar fi acceptat condițiile draconice impuse de CSA Steaua pentru acest meci.

SHARE

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo va avea loc pe stadionul Steaua București, sâmbătă 22.07.2023 de la ora 21:30, a anunțat Gigi Becali care spune că a acceptat condițiile drastice de închiriere pentru stadionul de 100 de milioane de euro renovat din fonduri publice.

Derby-ul cu Dinamo se joacă în Ghencea

La ultima rundă de negocieri au participat 4 reprezentanții ai CSA Steaua, iar din partea FCSB au participat Valeriu Argăseală, Iulian Gheorghișor și un avocat. Potrivit Fanatik, juristul Florin Talpan, un adversar declarat a lui Becali, ar fi fost "sărit din schemă" la aceste discuții.

Argăseală, exasperat de cerințele lui Talpan

Decizia CSA Steaua de a impune o clauză de un milion de euro în cazul deteriorării gazonului bloca inițial accesul echipei conduse de Gigi Becali pe stadionul Ghencea. Pe lângă acest aspect mai era o clauză prin care FCSB trebuia să își asume faptul că "FCSB nu e Steaua". Potrivit patronului vicecampioanei, cel mai afectat în această situație a fost Vali Argăseală care ar fi "încasat" din plin toate "chichițele" avocățești ale lui Talpan.

Citește și: Stadion de 100.000.000 € din bani publici pentru o echipă care mai are 5 jucători. Vor să promoveze

"Lui Vali îi este rușine, pentru că el stă cu ei (la negocieri) de dimineață până seara și apoi vine și spune: 'M-au distrus!'. Cum te-au distrus, Vali? 'M-au distrus, m-au împins în tot felul de chichițe, asta și asta...'."

"N-ați văzut ce condiții pune Talpan? Ați citit condițiile lui Talpan? Te fac să râzi! Dar săracul Vali... El se simte rușinat. Nu cred că cei implicați în negocieri sunt de rea credință. Eu cred că le este frică de Talpan sau de cei de la Sud", a declarat Becali, potrivit Prosport.ro.

Citește și: Bombă în fotbalul românesc: Clauza explozivă care poate bloca accesul FCSB în Ghencea. „Cine achită”

"BREAKING: Armata s-a predat la ordin politic"

Informația precum că FCSB urma să joace în Ghencea a fost confirmată și pe grupurile de Facebook ale suporterilor CSA Steaua:

"BREAKING: Armata s-a predat la ordin politic.

Ultimele veşti de pe frontul din Ghencea.

Argăseală şi Iulian Ghiorghisor au negociat aseară, timp de două ore, cu colonelul Răzvan Bichir. Sursele noastre spun că Argăseală si Ghirghisor au venit la sediul CSA Steaua din Ghencea la ora 16, când nu mai era nimeni în club, decât paznicul si femeia de serviciu. Au negociat cu col. Bichir mai bine de două ore, iar la final col. Bichir a declarat că "nu mai avem nimic de făcut, mâine (n. marti) semnăm actele".

În această dimineată, Argăseală si Ghiorghisor au ajuns la sediul CSA Steaua la ora 10. În acest moment, Argăseală este în biroul colonelului Bichir si, cel mai probabil, vor semna contractul.

Sursele noastre spun că ordinul a venit de la secretarul de Stat Eduard Bachide. Acest politruc a ordonat eliminarea clauzei de asigurare si eliminarea clauzelor împotriva furtului de identitate incluse în contract de Florin Talpan, pentru a bloca accesul "infractorilor" în Ghencea.

Armata a acceptat contractul propus de FC FCSB. E vorba despre un contract de prestări servicii, nu unul de închiriere. FC FCSB a venit cu ideea unui bilet de ordine, în locul clauzei de asigurare", se arată într-o postare pe Facebook al grupului de suporteri "Glasul Armatei" ai CSA Steaua București.

Cererea a fost aprobată - FCSB vs. Dinamo se joacă în Ghencea

CSA Steaua București a emis o declarație oficială după ce FCSB a primit aprobarea de a juca pe stadionul Ghencea. Departamentul de comunicare al clubului sportiv a oferit o precizare în numele CSA Steaua.

„PRECIZARE - Cererea echipei SC FC FCSB SA de a utiliza stadionul 'Steaua' pentru meciul FCSB-Dinamo 1948, programat pe 22.07.2023, a fost aprobată de conducerea Ministerului Apărării Naționale, care este administratorul stadionului”, a transmis departamentul de comunicare al CSA Steaua București.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te