Dacă în documentul oficial pus în dezbatere pe site-ul MTS, bazinul de înot, în fapt o piscină de recuperare, și terenurile de handbal, baschet, volei care nu există în realitate sunt menționate ca justificare a înființării Complexului Arcul de Triumf, în ultimul comunicat oficial al MTS, acestea nu mai apar.
Ministrul sportului căpușează Stadionul de Rugby Arcul de Triumf și-l transformă în hotel public
Acest lucru confirmă că oficialii MTS au strecurat intenționat o minciună într-un document oficial al statului român.
Iată paragraful în care se vorbește despre Stadionul de Rugby Arcul de Triumf în ultimul comunicat al MTS :
"Pe lângă renovarea terenului și a tribunelor, s-au realizat și facilități suplimentare, parte integrantă a acestui obiectiv: parcări subterane moderne, terenuri de antrenament, sală de conferințe, spații pentru oficiali, săli pentru presă, centru de medicină sportive, săli VIP, restaurant, muzeu, hotel pentru sportivi, spații tehnice, adăpost de protecție civilă. Investiția realizată a înzecit valoarea stadionului Arcul de Triumf, care s-a transformat dintr-un simplu stadion într-un centru sportiv complex".
Minciunile MTS: bazin de înot, terenuri de handbal, baschet și volei la Stadionul Arcul de Triumf
Acesta este paragraful din proiectul de hotărâre posta pe site-ul MTS:
"Având în vedere faptul că modernizarea bazei sportive din București, bulevardul Mărăști, nr. 18-20, sector 1, va cuprinde pe lângă refacerea la standarde internaționale a stadionului și terenurilor de antrenament și numeroase construcții și instalații sportive cum ar fi săli de pregătire, vestiare, terenuri de tenis, de volei, handbal, bazin de înot, sală de ședințe, precum si spații de cazare si masă, fiind construite la standarde internaționale de pregătire a sportivilor, de care ar putea beneficia și sportivii loturilor naționale și olimpice de la multe discipline sportive, în vederea folosirii și administrării cât mai eficient a bazei materiale sportive aflată în administrare, Ministerul Tineretului și Sportului, intenționează reorganizarea bazei sportive din b-dul Mărăști nr. 18-20, sector 1, București, sub forma unui complex sportiv național, potrivit dispozițiilor art. 80, alin. (10) din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000 cu modificările și completările ulterioare, cu denumirea Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf”.
Bazinul de înot este de fapt o piscină de recuperare de 1,40 m adâncime, iar terenurile de handbal, baschet, volei pur și simplu nu există în realitate. Aceste terenuri nu sunt nici măcar în proiect conform proiectului de hotărâre care nu prevede fonduri decât pentru salarii și servicii.
VIDEO Sute de suporteri ai rugby-ului îi cer ministrului Eduard Novak să nu le ia stadionul