Antrenorul lui CFR Cluj, criză de nervi după înfrângerea din Ghencea. „Arbitrul a decis partida"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.08.2023 - 10:23
Sursa foto: Profimedia Images

Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost "un car de nervi" la finalul partidei în care formația sa a suferit o înfrângere cu scorul de 1-0 în fața FCSB-ului, disputată pe terenul din Ghencea. El acuză arbitrajul despre care spune că "ar fi decis soarta partidei".

SHARE

Mandorlini susține că rezultatul acestui meci ar fi fost influențat decisiv de arbitraj și a subliniat că decizia centralului Marcel Bîrsan de a acorda un penalty pentru FCSB a fost eronată. El consideră că ar fi trebuit să fie acordată o lovitură de la 11 metri în favoarea echipei sale după un henț făcut de Joyskim Dawa.

Antrenorul lui CFR Cluj, criză de nervi după înfrângerea din Ghencea. „Arbitrul a decis partida"

"Arbitrul a decis soarta partidei, nu FCSB. Nu am pierdut din cauza noastră, ci din cauza deciziei arbitrului. Există un penalty evident la Dawa, acesta și-a mișcat mâna de la corp și a fost henț.

Penalty-ul acordat lor a fost greșit. Le felicit pentru victorie, dar cred că arbitrul a hotărât deznodământul meciului. Noi am avut o situație de penalty pe care trebuia să o acorde", a declarat Mandorlini la finalul jocului.

Șumudică a criticat tactica lui Mandorlini

În replică, Marius Șumudică, antrenorul liber de contract care a avut un trecut la CFR Cluj, a criticat tactica lui Mandorlini și selecția de jucători din echipa sa. Acesta a menționat că strategia defensivă a CFR-ului, cu trei jucători de profil mai defensiv în mijlocul terenului, a limitat capacitatea echipei de a ataca.

„A jucat cu trei șesari. A jucat cu Muhar, Tachtsidis și cu Cvek, trei jucători cu profil mai mult defensiv, după care schimbi și introduci tot unul defensiv. Indiferent că-l scoate pe Cvek, îl introduce pe Avounou, care este tot defensiv. Deci, practic, trei fundași centrali, trei șesari.

Foarte defensivi, nu ajungeau decât cu doi atacanți sus. Încă ceva foarte important. Eu nu înțeleg antrenorii ăștia. Mandorlini este un antrenor, nu pot să vorbesc eu despre el… Eu ca antrenor, tot timpul, la 1-0 în minutul 80 risc.

Tu l-ai scos pe Bîrligea și l-ai introdus pe Betancor. Ei cu cine mai câștigau duelurile? Tu când ai nevoie să vii cu centrări, tu scoți un atacant și scoți post pe post. Nu am înțeles, dar ok”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

MM a făcut show în Peluza Nord

În ciuda controversei și a declarațiilor tensionate de la finalul, FCSB a ieșit victorioasă din acest meci, ocupând primul loc în clasament cu 12 puncte, în timp ce CFR Cluj se află pe locul patru, cu 7 puncte.

Sursa foto: Sport pictures (preluare Digisport.ro)

La finalul partidei, jucătorii și staff-ul echipelor au mers în fața galeriei pentru se bucura împreună cu suporterii. Mihai Stoica a fost singurul care a fost invitat în tribună de liderul Peluzei Nord. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te