Salariu de 6.000 € lunar, bonusuri și cazare gratuită. Unde este țara în care trebuie să lucrezi

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 10.03.2024 - 09:09
Salariu de 6.000 € lunar pentru un job în străinătate Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

O companie internațională angajează români pe un post într-un domeniu foarte cunoscut peste tot în lume. Trebuie să ai abilități excelente de comunicare.

SHARE

Un salariu de 6.000 de euro lunar, bonusuri și cazare gratuită pentru un post pe un aeroport cunoscut din Europa. Este vorba despre un loc de muncă în domeniul vânzărilor. 

Cei care vor să se angajeze trebuie să aibă cunoștințe minime d elimba engleză sau germană dar să fie și excelenți comunicatori.

Salariu de 6.000 € lunar pentru un job pe un aeroport cunoscut din Europa. Ce trebuie să faci 

Conform unui anunț de pe o platformă de recrutare, o companie anunță că angajează agent de vânzări directe pe aeroportul din Frankfurt. 

Este nevoie de experiență anterioară în vânzări directe sau în industria cosmeticelor (preferabil), abilități excelente de comunicare și prezentare, cunoștințe minime de limba engleză sau germană la nivel A2, Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic și atitudine pozitivă, orientată spre client și abilitatea de a lucra atât în echipă, cât și individual

Angajatul pe acest post trebuie să se ocupe de prezentarea și promovarea produselor cosmetice de lux ale companiei într-un mod convingător și atractiv pentru clienți.

Citește și: 200.000 de români lucrează ca sezonieri în Germania. Câți bani câștigă ei pe lună

De asemenea, în fișa postului mai sunt trecute și alte atribuții:

Oferirea de consultanță personalizată clienților pentru a îndeplini nevoile și preferințele lor individuale în materie de cosmetice.

 Crearea unei experiențe de cumpărături memorabile prin interacțiunea plăcută și profesională cu clienții. Gestionarea stocurilor pentru a asigura disponibilitatea produselor și pentru a evita lipsurile.

Menținerea unui mediu de lucru ordonat și atrăgător pentru a oferi o experiență plăcută clienților și pentru a îndeplini standardele de prezentare ale companiei.

Citește și: 2 milioane de români au emigrat, în ultimul deceniu. În ce ţări au ajuns aceştia

Contribuția la atingerea obiectivelor de vânzări ale companiei și la dezvoltarea unei baze solide de clienți fideli prin implicare activă în procesul de vânzare.

Demonstarea abilităților excelente de comunicare și prezentare pentru a comunica eficient beneficiile produselor și pentru a stimula vânzările.

Adaptarea la un mediu de lucru rapid și dinamic, gestionând eficient multiplele cerințe și interacțiuni cu clienții. Colaborarea eficientă în echipă și capacitatea de a lucra la fel de bine și individual pentru a îndeplini obiectivele echipei și ale companiei.

Citește și: Un român abandonat supraviețuiește sub un pod în Italia cu 500 €/lună. ”Trăiesc așa din 2021”

Participarea activă la programele de training și dezvoltare profesională oferite de companie pentru a-ți îmbunătăți continuu abilitățile și cunoștințele în domeniul cosmeticelor și al vânzărilor.

Aceste responsabilități sunt esențiale pentru asigurarea unei experiențe pozitive pentru clienți și pentru atingerea obiectivelor de vânzări ale companiei în cadrul rolului de Agent de Vânzări Directe la Aeroportul Frankfurt.

 Ce oferă compania

Compania a transmis că oferă un mediu de lucru dinamic și multicultural Oportunități de dezvoltare profesională Salariu competitiv și bonusuri de performanță, cu posibilitatea de a câștiga între 1800 și 6000 de euro, în funcție de performanțele individuale Training gratuit și suport constant pentru creșterea ta profesională Cazare asigurată Cursuri gratuite de limba germană. 

În Germania lucrează aproape 1.000.000 de români. 200.000 lucrează ca sezonieri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te