O româncă și-a șocat iubitul francez când a făcut un ritual cunoscut în țară. A crezut că delirează

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 02.01.2024 - 16:12
O româncă și-a făcut un ritual de deochi și și-a speriat iubitul Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

O româncă a povestit cum a reacționat partenerul ei francez în momentul în care a început să-și facă un ritual contra deochiului. La un moment dat l-a implicat și pe el. A doua zi, iubitul i-a spus că delira.

SHARE

O româncă a povestit cum și-a îngrozit iubitul când, crezând că este deocheată de o persoană care o privise îndelung câteva ore mai devreme, a început să facă ritualuri.

Deși pentru români acestea nu sunt neobișnuite, francezul s-a speriat îngrozitor, crezând că partenera lui are probleme grave de sănătate. 

O româncă și-a șocat iubitul francez când a făcut un ritual cunoscut în țară. A crezut că delirează

Alexandra, o tânără româncă a povestit cum partenerul ei francez a fost șocat să vadă doar o parte din ritualul românesc contra deochiului.

Aceasta a spus că în acele momente s-a abținut cu greu să nu-și sune bunica printr-un apel video pentru că aceasta din urmă ar fi început un ritual chiar mai complicat cu chibrituri și cană, care l-ar fi speriat îngrozitor pe iubitul francez. 

"Mi-a fost atât de rău odată, de am crezut că mor. Eu făcusem insolație, dar ca orice român adevărat am zis că sigur sunt deocheată pentru că se uita una la mine așa de urât și m-am gândit că aia m-a deocheat de rea ce este.

Acum am încercat să-i explic partenerului care-i treaba cu deochiul, era seară și destul de târziu. Ideea este că eu am vrut să o sun pe bunica mea, să-mi zică de deochi, dar era grav, ca noi vorbim doar pe video și ea începea cu cana cu apă, cu chibrituri...

Citește și: O femeie plătit 20.000 de euro unei persoane ca să îi rezolve problemele în dragoste

Dacă vedea francezul așa ceva era rău de tot. N-am mai sunat-o, dar am zis eu acolo niște rugăciuni, încet așa. Ăsta se uita așa la mine cu niște ochi, nu înțelegea ce se întâmplă.

Era șocat, dar mie îmi era atât de rău că nici nu voiam să mă gândesc. Și acum, la un moment dat i-am zis să mă tragă pe mâini un pic.

El nu înțelegea cum și de ce. I-am explicat să-mi facă așa pe mâini și-i arătam cum. El a început să-mi facă și omul se uita, chiar a sunat pe cineva și îi zicea că am febră sau ceva, că nu știe ce se întâmplă și că am început să delirez.

Omul nu înțelegea absolut deloc ce se întâmplă. Pentru mine avea super mult sens, că eu cred că funcționează și mă simt mai bine imediat," a povestit Alexandra. 

Citește și: Tradiţie ciudată la români. Dansează în cimitir. Ritual vechi, dedicat tinerilor care au murit

A doua zi, francezul era încă speriat și consternat, fiind sigur că partenera lui a avut un episod de halucinații. 

"A doua zi s-a trezit și mi-a zis "băi, tu ai fost foarte rău aseară că ai avut febră, delirai și îmi ziceai să-ți fac într-un fel pe mână și nu știu... Tu îți mai amintești ceva?" I-am răspuns că normal că îmi amintesc și că nu deliram. Asta e ceva normal în România. El m-a întrebat de ce nu am sunat un doctor, nu așa e normal? El susținea în continuare că este ceva foarte ciudat.

Credeți-mă că am râs atât de tare, el efectiv era șocat și nu înțelegea că eu a doua zi încă susțineam tot ce am zis cu o seară în urmă. Eu dacă o sunam pe bunica mea în seara aceea, îmi reveneam. Dar totuși, bine că nu am sunat-o, că rămânea omul ăsta ce făcea bunică-mea, nu știu cum reacționa," a mai povestit Alexandra pe Tik Tok, conform stiridiaspora.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te