Cerea bani de invaliditate şi participa la un concurs de aruncat brazi

DE Florin Budescu | Actualizat: 28.02.2024 - 10:04
Cerea bani de invaliditate şi participa la un concurs de aruncat brazi - Foto: Profimedia Images

Cerea bani de invaliditate şi participa la un concurs de aruncat brazi. O femeie și-a pierdut cererea de bani pentru invaliditate, de 823.000 de dolari, după ce avocații au găsit o fotografie cu ea câștigând un concurs de aruncare.

SHARE

Cerea bani de invaliditate şi participa la un concurs de aruncat brazi. O femeie și-a pierdut cererea de bani pentru invaliditate, de 823.000 de dolari, după ce avocații au găsit o fotografie cu ea câștigând un concurs de aruncare a bradului de Crăciun.

Kamila Grabska, în vârstă de 36 de ani, a câștigat un concurs de aruncare a copacilor, în anul 2018, după ce le spusese medicilor despre durerile ei de spate și de gât.

Cerea bani de invaliditate şi participa la un concurs de aruncat brazi

Ea a avut un accident de mașină în anul 2017, despre care afirmase că a lăsat-o în imposibilitatea de a lucra, de ani de zile.

Kamila Grabska, o femeie de 36 de ani, a dat în judecată RSA Insurance, pentru ceea ce a spus că sunt dureri de spate și de gât, în ​​urma unui accident de mașină din anul 2017. Accidentul ar fi adus-o în imposibilitate de a munci mai mult de cinci ani.

Grabska a mai spus că nu își poate duce copiii la şcoală, nu-și poate termina treburile de bază sau să ridice o geantă grea și că, uneori, are nevoie să-i fie aduse medicamentele la pat, din cauza durerii, a informat presa.

Citeşte şi: Cine putea avea „carnet de șmecher” în România? Ce însemna inițial cuvântul?

O fotografie prezentată însă la Înalta Curte Irlandeză din Limerick o prezenta pe Grabska aruncând un brad de Crăciun, în ianuarie 2018, se arată în raport.

Grabska, o locuitoare al orașului Ennis, a fost unul dintre oamenii fotografiați aruncând molizi de 5 picioare, la competiția locală de aruncare a copacilor. Concurenții se întrec pentru a vedea cine poate arunca un copac cel mai departe.

The Irish Independent a informat că Grabska a recunoscut în faţa judecătorului Carmel Stewart că a câștigat competiția. Un articol din anul 2018 a numit-o învingătoare la evenimentul feminin. Grabska apare în imaginea principală a articolului, într-o jachetă galbenă, cu mănuși de lucru, și pare să arunce un copac.

Citeşte şi: O nouă escrocherie online „în numele prietenilor”. Fraza care te poate lăsa fără bani!

Cu doar câteva zile înainte de competiție, Grabska a informat medicii despre dureri constante la nivelul coloanei vertebrale, spatelui și gâtului.

„Este un pom de Crăciun foarte mare, natural, și este aruncat de ea, într-o mișcare foarte agilă”, a declarat Stewart, președintele instanţei, conform Business Insider. „Mă tem că nu pot decât să concluzionez că afirmațiile au fost complet exagerate”, a spus acesta.

Curții i-au fost arătate și imagini cu Grabska jucându-se cu un dalmaţian, într-un parc, timp de aproximativ 90 de minute.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te