A intrat pe contrasens. Un şofer drogat din Bucureşti a ucis o şoferiţă de 52 de ani, în Tulcea

DE Alexandru Pop | Actualizat: 20.01.2023 - 11:38
A intrat pe contrasens. Un şofer drogat din Bucureşti a ucis o şoferiţă de 52 de ani, în Tulcea - Foto: PXHere

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta”, al județului Tulcea, a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, la ieșire din oraş. Un şofer bucureştean sub influenţa drogurilor a intrat pe contrasens şi a izbit o maşină, ucigând o femeie.

SHARE

Către locul indicat de apelant au fost direcționate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

La fața locului, echipajele de intervenție au constatat că este vorba despre o coliziune între două autoturisme, rezultând o persoană încarcerată.

S-a intervenit pentru extragerea victimei, o persoană de sex feminin în vârstă de 52 de ani, din autoturismul grav avariat – izbit de un copac în urma coliziunii cu un alt autoturism, conform FocusPress.

Citeşte şi: FOTO Două eleve, lovite pe trotuar de o mașină care a zburat în urma unui accident. Șoferul, drogat

Din păcate, echipajele SAJ prezente la locul intervenției au constatat decesul acesteia. Cele două persoane aflate în cel de al doilea autoturism nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ce spun oamenii legii

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Babadag, din direcția localității Cataloi, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din județul Tulcea.

Citeşte şi: Un polițist de la Rutieră a făcut accident și a fugit de la locul faptei: A rănit trei persoane

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei auto, în vârstă de 52 de ani. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv. A fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te