VIDEO Scandal uriaș cu o deputată ex-AUR care a cerut să intre la „Permise” fără certificat verde

DE Alex Darvari | Actualizat: 27.10.2021 - 23:11

De luni, cetățenii fără certificat verde nu pot intra în majoritatea instituțiilor de stat. Cu acest lucru s-a confruntat, isteric, și parlamentarul Anamaria Gavrilă (fost deputat AUR).

SHARE

Ea a încercat să intre, miercuri dimineaţa, în sediului din Deva al Serviciului Public Comunitar de Înmatriculări şi Permise de Conducere. Pentru că nu a prezentat un certificat verde, paznicii i-au interzis accesul. De aici a urmat un scandal uriaș.

Citește și: Obligativitatea prezentării certificatului digital COVID-19 la locul de muncă, respinsă de Senat

La început însoțitorul deputatei cere o excepție pentru că nu ar fi știut că certificatul COVID e obligatoriu.

Deputata cere să i se plătească un test antigen. „Îmi încălcați un drept... Lăsați-mă că fac un live”, se aude.

Citește și: 37% dintre români cred că oamenii provin din Adam și Eva. 11% nu știu să răspundă

Un reporter venit la fața locului o întreabă dacă la acea oră nu ar fi trebuit să fie în Parlament și îi arată că a absentat în toate zilele.  

„Când am venit aici, luni, mi s-a condiţionat depunerea documentelor de a avea un certificat verde sau un test. Am refuzat am lăsat documentele împreună cu suma de bani pentru numere preferenţiale şi am plecat. Azi am venit cu programare, pentru a întreba despre documentele mele. Aşa că stau şi întreb dacă sunt procesate şi când pot să le ridic. Au chemat poliţia locală să mă legitimeze”, a spus deputata care a făcut mai multe filmări.

Deputata Anamaria Gavrilă a anunțat, în luna august, că a demisionat din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Aceasta acuză că nu a avut sprijin din partea conducerii centrale pe anumite proiecte și își critică colegii din municipiul Deva că nu s-a implicat pentru preluarea Termocentralei Mintia la Primărie.

Guvernul a aprobat modificarea hotărârii privind prelungirea stării de alertă, stabilind măsuri suplimentare de control al pandemiei de COVID-19, prin care se interzice, începând de luni, pentru o perioadă de 30 de zile, organizarea de evenimente private, devine obligatorie masca de protecţie, iar pentru multe activităţi va fi necesar certificatul de vaccinare sau de trecere prin boală.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.