Monica Pop, care vede măsurile anti-COVID exagerate și umilitoare, premiată de Gabriela Firea

DE Alex Darvari | Actualizat: 27.08.2020 - 12:55
Facebook

Primarul Capitalei a mai bifat un eveniment electoral declarând „cetățeni de ononare” ai orașului medici care, în aceste zile, se afllă în prima linie a luptei anti-COVID. Doar că unii nu prea cred în pericolul reprezentat de virus.

SHARE

„Am acordat titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti pentru 34 de medici, in cadrul unui eveniment de inalta tinuta. Sunt onorata ca, in calitatea mea de Primar General al Capitalei, pot multumi, in numele tuturor bucurestenilor, personalităților de prim rang ale lumii medicale, in semn de recunoaștere și de apreciere a profesionalismului, devotamentului şi implicării lor în dezvoltarea actului medical românesc.

Ȋn contextul actual, în care medici din toate spitalele luptă în prima linie pentru a limita răspândirea noului coronavirus şi pentru a salva vieţile celor infectaţi, gestul nostru simbolic de acordare a Titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti este un semn de apreciere a celor cărora profesia le este mod de viaţă, iar viaţa le este profesie”, scrie Firea pe Facebook.

Unul dintre medicii care au devenit cetățean de onoare al Bucureștiului este Monica Pop. Firea o prezintă, pe Facebook, astfel:

„Prof. Univ. Dr. MONICA-DANIELA I. POP - medic primar oftalmolog, cu activitate remarcabilă în domeniu. Este Conferențiar universitar și Profesor la catedra de oftalmologie a Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. A condus 25 de ani Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice. Inițiatoare a ideii de medici anesteziști cu specializare în oftalmologie, a coordonat organizarea primului departament de chirurgie vitreo-retiniană din țară”, a scris Firea.

Monica Pop, medic COVID sceptic

Monica Pop este unul dintre doctorii care pun la îndoială măsurile și gravitatea COVID.  

 

„MASURILE , EXAGERATE SI UMILITOARE
UNICE PE GLOB,, NU AU AJUTAT LA NIMIC, CLAR! DOAR LA NEINCREDERE, SI LA INDUCEREA PANICII! ZILNIC, AMENINTARI CU ȘI MAI RĂU! CERTURI POLITICE SI INVINUIRI RECIPROCE!
IAR POZITIVII AU TOT CRESCUT!
SPITALE(unele),RESTAURANTE, SĂLI de TEATRU și de CINEMA, INCHISE!
La ALEGERI , NU E PERICOL???!!!
SCHIMBATI REGISTRUL SI NU MAI INDUCETI STARI NEGATIVE, OAMENII AJUNG LA CAPATUL PUTERILOR! NU AU NICI UN VIITOR, EI ASA CRED!

S-a rezolvat ceva?! NIMIC! In Romånia trăiesc tot oameni ca peste tot! De ce sint desconsiderati așa? De ce in alte țari, cu multi pozitivi, nu s-au luat masurile astea exagerate si totusi lucrurile merg spre bine? Romånii nostri NU sint cei mai prosti? NU!”, a scris Monica Pop.

Majusculele aparțin doctorului.

Măsurile din România nu sunt unice. Peste tot sunt impuse distanțare și purtarea măștii. Măsurile au fost mai relaxate în România raportat la Grecia, spre exemplu, unde barurile și restaurantele au fost închise după o anumită oră.

Altfel, aproape toate statele din Europa se confruntă cu o creștere a numărului de infectări.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te