Abuz: O sală de sport a închis pentru că iarna factura e mare și certificatul COVID sperie clienții

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.11.2021 - 15:43
Revoltă: O sală de sport a închis pentru că iarna factura e mare și certificatul COVID sperie clienți / FB

Pandemia de coronavirus și facturile mari la utilități sunt invocate de un mare centru de fitness și spa din zona rezidențială a Bucureștiului pentru a face economie la utilități.

SHARE

În localitatea Corbeanca, în una din cele mai scumpe zone rezidențiale din apropierea Bucureștiului, funcționează un centru de fitness și spa. Construit pe parter și două niveluri, centrul are și un bazin de înot exterior, piscină. Intrarea se face pe bază de abonamen lunar (400 lei) și anual (3-4.000 de lei).

Citește și: Firea s-a tratat de COVID cu rusescul Arbidol și susține că „nu e atât de toxic”. UE nu îl recomandă

Deși se bucură de o prezență foarte bună la clasele de înot, aerobic, arte marțiale și un flux bun la sala de fitness, administratorii centrului de sport din zona Paradisul Verde au decis, unilateral, să închidă sala timp de două luni. În acest timp, abonamentele vor fi „înghețate”.

O sală de sport a închis pentru că iarna factura e mare și certificatul COVID sperie clienții

În acest moment, sălile de sport ar trebui să fie deschise pentru cei care dețin un certificat verde. O vreme, accesul în centru s-a făcut pe baza acestui document.

La 1 noiembrie, în mod arbitrar, centrul a anunțat că își suspendă activitatea, pretextând că certificatul verde le-a speriat clienții. Lucru care nu are corespondent în realitate. Abonamentele se fac pe o perioadă lungă de timp (sunt discounturi foarte bune), iar încasările nu necesită prezența abonaților.

Adevărata cauză o constituie dorința centrului de sport de a evita facturile mai mari din timpul iernii. Lucru ce reiese din comunicatul oficial:

Citește și: CE: Nu există un risc imediat de întrerupere a alimentării cu gaze în UE

„Dragi membri ai clubului Paradisul Verde Sport & SPA

Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca in perioada 1 noiembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, clubul Paradisul Vede Sport & SPA va fi inchis ca urmare a restrictiilor cu privire la Certificatul Verde, restrictii ce au dus la o prezenta extrem de scazuta a membrilor in club.

In cele 22 de luni care au trecut de la inceperea pandemiei COVID 19, in incercarea de a veni in sprijinul membrilor, clubul a inghetat 7 luni toate  abonamentele active prin prelungirea termenului de valabilitate si, in plus, am oferit o luna de access gratuit membrilor cu Certificat Verde.

Intrucat intelegem contextul prin care trecem cu totii, in toata aceasta perioada, clubul Paradisul Verde Sport & SPA a oferit diverse discounturi la abonamente, astfel incat sa ramanem impreuna in tot acest timp, sustinandu-ne reciproc. Incercand sa pastram un nivel ridicat al calitatii serviciilor oferite, tinand cont de faptul ca utilitatile au crescut de 5 ori, la care se adauga costurile generate de diminuarea riscului de transmitere a virusului COVID 19, traficul redus prin impunerea Certificatului Verde, ne aduce in situatia in care ne vedem nevoiti sa inchidem temporar clubul.”

Reacția oamenilor a fost una vehementă, de revoltă

„Ne-ați luat și ultima bucurie din vremurile astea !!! Sportul creste imunitatea și este benefic și pentru minte și pentru corp !!! Sper sa reveniti asupra deciziei de a Închide doua luni !!!”

„Sincer sunt foarte dezamagita de aceasta decizie, nu va obliga nimeni sa inchideti, clar este fluxul mult mai scazut dar noi cei care veneam aproape in fiecare zi ce vina avem? Am cunostinte care s au vaccinat doar pentru a putea veni la sala, sper sa reveniti asupra decizie. Nu este corect fata de clienti, macar un program redus de 6 ore dar nu sa inchideti de tot!”

„Noi am plătit pt abonamente cu continuitate! Nu sunteți obligați sa închideți. Ne simțim nedreptățiți ne aceasta decizie. Va rog sa reveniti asupra deciziei”.

La 10 zile de la decizia unilaterală și arbitrară nu s-a revenit asupra ei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te