Violeta Vijulie, după ce a fost înlocuită la șefia ANFP: Ce fac cu pisicile?

DE Edi Neagu | Actualizat: 04.01.2022 - 16:33
Liberala Vijulie, schimbată cu Felix Cozma de la PSD. FOTO: Facebook

Liberala Vijulie a condus Agenția Națională a Funcționarilor Publici din septembrie.

SHARE

Violeta Vijulie a fost schimbată din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici cu Felix Cozma, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Cele două decizii se referă la eliberarea din funcţie a Violetei Vijulie şi numirea lui Vasile Felix Cozma ca preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. În cele două decizii este invocată propunerea formulată de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei.

Citește și: China recoltează masiv date vizând „ținte occidentale” de pe rețele de socializare

Într-o postare pe Facebook, Violeta Vijulie, care s-a aflat pentru a doua oară la conducerea ANFP, a realizat un bilanţ al activităţii sale, în cele trei luni:

- aprobarea, pentru prima oară într-o instituţie publică, a posibilităţii de a ţine datele în sistem cloud;
- caietul de sarcini pentru licitaţia care include: bază de date cu toţi bugetarii din România, concursul naţional pentru funcţionarii publici, sistemul electronic de management al documentelor în ANFP;

Citește și: În plin proces de divorț, Anamaria Prodan s-a afișat de Revelion la Dubai cu un tânăr însurat


- decizia ca ANFP să fie coordonator de reformă şi investiţii pentru PNRR - domeniul administraţie publică;
- buget din PNRR de 44 milioane de euro, dintre care, pentru 2022: credite de angajament de 30 milioane de euro şi plăţi de 4.4 milioane de euro;
- proiectul Planului Naţional de Pregătire a funcţionarilor publici, pentru 30.000 de funcţionari.

La final a lansat un apel pentru a găsi o casă celor două pisici pe care le adusese la ANFP: „Ce fac cu pisicile? Aici chiar am nevoie de ajutorul vostru. Trebuie să le găsesc urgent adopție”.

Aceste 2 pisicuțe frumoase au fost cu mine la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cât am fost președinte. Acum le-am luat și le-am dus într-un birou de-al meu mai vechi in care nu stă nimeni și e și foarte mic. Mă duc eu să le hrănesc, dar nu au dragoste acolo. Au nevoie de o casă și părinți iubitori. Vă rog să mă ajutați să le găsesc adopție.

Unul e băiat, aprox. 5 ani, castrat. Cealaltă e fetiță, aprox. 1 an, sterilizată. Ambii sunt traumatizați pentru că eu i-am luat de pe stradă, i-am dus la doctor, unde i-a făcut bine pt că erau răciți, apoi i-a sterilizat. La ANFP nu s-au acomodat pentru că trecea prea multă lume prin birou.
 
Inițial, eu am adus-o la ANFP pe fetita lor. Dar m-am gândit că pot să ii salvez și pe ei, am dus puiul acasă ( unde am strâns deja 4 pisici ) și am lăsat loc la ANFP pentru aceștia 2 care sunt mama și tatăl puiului care e la mine acasă alături de alte 3 pisici salvate tot de pe stradă”, a scris Violeta Vijulie.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te