VIDEO Cum lasă Piedone primăria moștenire fiului? Amenințări pentru opoziție: L-ai făcut holigofren?

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.04.2024 - 12:39
VIDEO Cum lasă Piedone primăria moștenire copilului, ajuns milionar la 34 ani. L-ai făcutholigofren? - Foto: Facebook

Piedone și-a început campania electorală, dar nu la primărie, ci în sectorul 5. Piedone îi face campanie fiului său Vlad Popescu este deputat PSD udne a ajuns tot după presiuni făcute de tatăl său. Pe fiu nu îl recomandă nimic să fie primar și e milionar la 34 de ani.

SHARE

Popescu Piedone vrea să îi lase fiului moștenire primăria sectorului 5. Piedone este, azi, primar la sectorul 5, dar candidează la primăria generală.

VIDEO Cum lasă Piedone primăria moștenire fiului? Amenințări pentru opoziție: L-ai făcut holigofren?

Fiul Vlad Popescu este plimbat de Piedone prin sector așa cum se vede în video de mai jos. Fiul se află mereu în linia a doua, cuminte în spatele tatălui care vorbește cu oamenii din piețe, cu vânzătoarele, cu pensionarii. Uneori, Piedone nici nu își mai introduce fiul alegătorilor. El e garanția.

Juniorul stă pentru poză, îl așteaptă pe Piedone să dea dispoziții, să fie populist și să facă promisiuni în stânga și în dreapta. 

Piedone își apără juniorul și de contracandidații politici după cum vedeți de la minutului 27. Piedone îl ceartă pe consilierul USR Dimitriu:

„Domnu’ Dimitriu, am înțeles că mi-ați făcut băiatu' holigofren (sic!)”, i-a spus Piedone consilierului local.” Apoi îl întreabă în limbaj de cartier: „Vă strâng ciorapii?”

Urmează o polemică despre cine a închis școlile în sectorul 5, iar Piedone concluzionează: „Ar trebui să nu minți, să-ți fie rușine”.

Cine e Vlad Popescu, moștenitorul sectorului 5?

Fiul lui Cristian Popescu Piedone a devenit parlamentar din partea Partidului Umanist condus de Dan Voiculescu. Fiul lui Cristian Popescu Piedone este deputat pe listele PSD.

Vlad Popescu Piedone a terminat dreptul la facultatea Titu Maiorescu, apoi a administrat în Horeca o serie de restaurante. Nu sepcifică unde anume. A fost consilier la Compania Urban. În 2020 a devenit președintele filialei sector 5 a Partidului Puterii Umaniste a lui Dan Voiculescu. El a fost ales pe liste la Suceava pentru că acolo i-au găsit loc. Altfel, nu are nicio treabă cu această regiune.

Vlad Popescu Piedone este extrem de bogat. El scrie în declarația de avere că are 5 terenuri intravilane, 3 apartamente și o casă de locuit. Are 6 mașini de epocă, pe care le regăsim în declarațiile de avere mai vechi ale tatălui său. Are un milion de lei în bancă și trăiește din salariul de deputat, de 2.500 de euro.

Citește și: Fiul lui Popescu Piedone, făcut deputat de Dan Voiculescu: milionar, 4 case, 6 mașini, la 34 de ani

Primăria sectorului 5 se află, azi, pe mâinile nepoților lui Piedone.

Newsweek a scris că Cristian Popescu Piedone, le-a găsit de muncă celor trei nepoți din partea soției: pe unul l-a pus să administreze sectorul 5, pe altul consilier local iar pe al treilea să conducă poliția locală. Asta deși Piedone a fost judecat de două ori pentru conflict de interese.

Citește și: Primăria nepoților lui Piedone: unul administrator, altul consilier local și ultimul șef la poliție

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te