VIDEO Costel Alexe: Victor Ponta „minte cum bea apă” cu privire la exportul de bușteni

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.05.2020 - 18:10

Deputatul PNL Costel Alexe a reacționat la o postare a lui Victor Ponta ce acuza Guvernul Orban că exportă Bușteni din România, „dovedind” cu o filmare veche de un an.

SHARE

Deputatul PNL Costel Alexe a reacționat la o postare a lui Victor Ponta ce acuza Guvernul Orban că exportă Bușteni din România. Doar că a folosit o filmare veche de un an.

„Azi - 6 Mai 2020 - gara Craiova!!! Orbaneeee!!! Lucovideee!!! Spuneai că nu se exportă buștean din România!!! PNL ne exportă oamenii, grânele și buștenii! Eu zic să îi mai votați o dată să ne exporte și cimitirele (pe care le țin oricum închise)!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, însoțind cu o filmare făcută, de fapt, la 25 mai 2019.

 

 

Deputatul PNL Costel Alexe i-a răspuns lui Ponta sub titlul: „Victor Ponta – drumul de la informator la primul dezinformator al României”.

„De 24 de ore opinia publică este pe jar la apariția unei filmări pe contul unui lider politic, cândva credibil, dar trecut astăzi într-un con de umbră, părăsit de membri de partid, cu un capital electoral în scădere, dar abil în manipulare politică: Victor Ponta!

Pot înțelege declarațiile politice și atacurile la persoană în campania electorală, dar să pui inutil pe drumuri instituțiile statului, să reloci inspectori de control din teren pentru a-ți verifica minciunile grosolane, în speranța că îți crește ratingul și poate treci pragul electoral, dovedește din nou cât de mici și lipsiți de caracter sunt mulți politicieni disperați după atenția publică!

De peste 2 luni se pare că rețeta reinventării politicienilor prăfuiți din România este ieftină și simplă, specularea un subiect sensibil în această perioadă fiind sport national.

Fără o minimă deontologie, fără un minim bun simț, informații FALSE, dar ușor verificabile sunt prezentate ca fiind lucruri certe, amplificând astfel emoția colectivă și manipulând grosolan opinia publică!

Cazul Victor Ponta este cu atât mai grav cu cât acesta nu a preluat sau sharuit un articol pe care putea ușor să îl dezmintă ulterior, ci a acționat cu rea intenție din prima clipă când l-a urcat, conștient fiind de răul pe care îl face!

Oricât de dezgustat aș fi de comportamentul unor astfel de politicieni reșapați, pot doar să citez caracterizarea colegilor săi de partid: Minte cum bea apă!”.
 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.