Valeriu Gheorghiță, despre neînțelegerile cu Voiculescu: Am avut viziuni diferite

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 23.02.2021 - 14:18
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare/FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Medicul Valeriu Gheorghiță a vorbit despre neînțelegerile dintre el și Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID admite, în premieră, că au existat unele tensiuni între el și Voiculescu, scrie Digi FM.

SHARE

Într-o intervenție la Matinalii Digi FM, medicul Valeriu Gheorghiță a declarat că au existat viziuni diferite privind modul în care se desfășoară campania de vaccinare.

Valeriu Gheorghiță spune că acum problemele au fost rezolvate iar relația cu ministrul Vlad Voiculescu este acum una contructivă:

„Din punct de vedere profesional am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă.”

Digi FM: A fost vorba despre o neînțelegere?

„Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine.”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Luna trecută, prim-ministrul Florin Cîţu a recunoscut faptul că în interiorul Guvernului au fost discuţii în contradictoriu între Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, însă premierul spunea că ministrul Sănătății nu are atribuții în ceea ce privește activitatea Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea, care se află în subordinea prim-ministrului. Întrebat despre eventuale tensiuni între el și Voiculescu, medicul Valeriu Gheorghiță a declarase că „nu există”. 

Preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea, Valeriu Gheorghiţă, a susţinut că nu există tensiuni între el şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, fiind vorba doar despre „discuții punctuale”, potrivit Digi24.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.