Un incompatibil, un hoț și un tovarăș de nuntă cu Dragnea – minoritarii care au votat Codul Penal

DE Petre Bădică | Actualizat: 04.07.2018 - 18:02
Inquam Photos / George Călin

Codul penal, care îl scapă pe Liviu Dragnea de pușcărie, a fost adooptat cu numai două voturi peste cele necesare.

SHARE

Decisive au fost voturile reprezentanților minorităților naționale: Adnagi Slavoliub, Csokany Petronela-Mihaela, Furic Iarco, Ibram Iusein, Vexler Silviu, Vasile Daniel, Stoica Bogdan-Alin, Popescu Mariana-Venera, Ignat Miron. Numele au fost anunțate prima oară de g4media.ro

Adnagi Slavoliub reprezintă minoritatea sârbă. Are 3 declarații publice în Parlament la un an și jumătate de la preluarea mandatului. Este cel care a propus ca judecătorii Curţii Constituţionale (CCR) să beneficieze de imunitate sporită. Lucru care s-a și întâmplat

În ceea ce privește averea, deputatul deține două terenuri agricole în Sânnicolau Mare – unul primit ca donație în 1998, în suprafață de 7.800 mp, iar altul cumpărat în 2007, cu o suprafață de 6.500 mp. Deputatul Uniunea Sârbilor din România  nu are case sau apartamente, dar are ca mijloc de transport o motocicletă KTM ER 600, fabricată în 1993. La capitolul venituri, deputatul a declarat că anul trecut a avut o indemnizație de 1.500 de lei, dividente în valoare de 375.642,51 lei la SC Duo Construct SRL, plus altele de 192.850 la Assan SRL – societate de unde soția acestuia a avut un salariu de 15.768 lei. Alte venituri au fost alocația de stat – 1.008 lei, și sumele încasate de cei doi soți din arendă, 142,47 lei de fiecare, scrie banatulazi.ro.

Petronela-Mihaela Csokany reprezintă Uniunea Bulgară. Ea este acuzată de deturnare de fonduri în valoare de aproximativ un milion de lei. Potrivit organismelor de control, ”Din extrasele de cont analizate reiese faptul că, în perioada 1 aprilie 2013 – 26 august 2017, au fost efectuate un număr de 130 de tranzacţii bancare, cu titlu de <<decont>>, reprezentând transfer de bani din contul U.B.B.-R în cel al Petronelei – Mihaela Csokany, suma totală fiind de 980.243 lei”, susține preşedintele Nicolae Markov.

Iarco Furic nu a deschis gura în Parlament în această sesiune. Este deputat din partea Uniunii Democratice a Slovacilor și Cehilor din România.

Ibram Iusein, de la Uniunea Democrată Turcă a fost declarant incompatibil de ANI. El și-a angajat copilul la propriul cabinet parlamentar.

Vexler Silviu. Liviu Dragnea a fost invitat de onoare la nunta deputatului Silviu Vexler, care este reprezentant al Federatiei Comunitatilor Evreiesti. Preşedintele PSD nu a mers singur, ci însoţit de iubita sa mai tânără cu 30 de ani decât el, a anunțat România TV.

din partea comunităţii ruşilor 

Ignat Miron, deputat din partea comunităţii ruşilor. Într-un interviu acordat agenţiei ruse de presă TASS, deputatul Miron Ignat, ales din partea comunităţii ruşilor lipoveni din România, susţine că poporul român are o igienă precară, că lipovenii ar fi fost persecutaţi de români de-a lungul istoriei, inclusiv la ultimul recensământ, şi doreşte ca ţara noastră să-şi întărească relaţiile cu Rusia, în ciuda sancţiunilor internaţionale impuse Moscovei, notta adevarul.ro.
 Vasile Daniel reprezintă Partida Romilor 

Bogdan Alin Stoica reprezintă Asociaţia Liga Albanezilor din România

Mariana Venera Popescu reprezintă Asociaţia Macedonenilor din România.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te