TVR, amendă de 10.000 de lei după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe Iohannis

DE Mircea Marian | Actualizat: 03.08.2021 - 20:09

TVR, amendă de 10.000 de lei de la CNA după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe Iohannis, într-o serie de emisiuni desfășurate în ianuarie.

SHARE

În una din emisiuni, moderatorul Ionuț Cristache se lansează în acuzații la adresa lui Iohannis, fiind chiar mai vehement decât invitatul său, Ion Cristoiu. 

Citește și: Medicii au analizat miliarde de spermatozoizi: vaccinul anti-Covid nu afectează fertilitatea

“Nu știu dacă ați realizat, dar președintele Klaus Iohannis și-a început anul cu chef de muncă și de faultat Constituția, ar spune unii. Cheamă partidele de coaliție la ordin, se așază în capul mesei când vine vorba de buget, dă direcții de guvernare, ba chiar mai mult astăzi a trecut la un nivel superior, a început să cheme individual miniștri la Cotroceni, fără șefii lor de partid sau de guvern și, din ce vedem, se conturează din ce în ce mai pronunțat un profil de președinte premier în persoana lui Klaus Iohannis.

Citește și: Leo de la Kuweit, scandal cu Bujilă la botezul finului lui Salam pentru dosarul Duduienilor

Și atunci se naște fireasca întrebare: ne întoarcem cumva la epoca președintelui jucător de tip Traian Băsescu și la premierul de paie Emil Boc interpretat, de această dată, de Florin Cîțu? De unde atâta hărnicie pe un președinte obișnuit mai mult cu relaxarea în ultimii șase ani de mandat?“, a spus moderatorul emisiunii, potrivit transcrierii realizate de CNA. 

Citește și: VIDEO Interlopul antivaccinist Turcu, live în care trage pe nas și amenință polițiștii cu o grenadă

“Șeful ține minte, mai ales că înțelegem că Klaus Iohannis este destul de ranchiunos și pătimaș“, a mai afirmat Cristache. 

CITEȘTE ȘI: Mama lui Eduard Novak, pe Facebook: atac la Iohannis și petiție pentru Ținutul Secuiesc

CNA a constatat că emisunea a încălcat prevederile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit cărora: “Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.”

Conform Libertatea, Cristache are un salariu de 8.000 de euro “în mână“. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.