Sorin Năcuţă (PNL): Marcel Ciolacu își însușește realizările şi eforturile miiniştrilor liberali

DE Florin Budescu | Actualizat: 21.10.2024 - 09:32
Sorin Năcuţă (PNL): Marcel Ciolacu își însușește realizările şi eforturile miiniştrilor liberali - Foto: Facebook/Sorin Năcuţă
Sorin Năcuţă (PNL): Marcel Ciolacu își însușește realizările şi eforturile miiniştrilor liberali - Foto: Facebook/Sorin Năcuţă

Sorin Năcuţă (PNL): Marcel Ciolacu își însușește realizările şi eforturile miiniştrilor liberali. "PSD a lansat în spațiu public programul politic 2024 - 2028", anunţă deputatul PNL de Iaşi.

SHARE

Sorin Năcuţă (PNL): Marcel Ciolacu își însușește realizările şi eforturile miiniştrilor liberali. "PSD a lansat în spațiu public programul politic 2024 - 2028", anunţă deputatul PNL de Iaşi Sorin Năcuţă.

Dar, afirmă acesta, Marcel Ciolacu își însușește fără nici o jenă realizări și eforturi de ani de zile ale PNL și ale miniștrilor liberali.

Sorin Năcuţă (PNL): Marcel Ciolacu își însușește realizările şi eforturile miiniştrilor liberali

Mai jos, tot ce spune Năcuţă:

● Sistemul garanție – returnare pentru ambalaje din plastic (SGR), un proiect exclusiv liberal, implementat de ministrul Mircea Fechet și care a dus la o creștere spectaculoasă a gradului de colectare selectivă.

● Plafonarea prețurilor la energie și programele pentru stimularea producției de energie regenerabilă, care sunt inițiativele Guvernului condus de Nicolae Ionel Ciucă și gestionate de ministrii liberali, Virgil Popescu și Sebastian Burduja.

Citeşte şi: Alexandru Muraru: „PSD a sabotat constant cultura, mai ales pentru Iași. Opera nu s-a mai construit

● Programul IMM INVEST, cu subcomponentele IMM ROM NIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS, CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS și RURAL PLUS, lansate de Guvernul Nicolae Ciucă, în anul 2022.

● Marcel Ciolacu propune în mod ipocrit și cinic finalizarea Planului Național de Combatere și Control al Cancerului, un proiect al parlamentarilor PNL, după ce ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, a blocat aproape un an de zile acest Plan.

● Marcel Ciolacu își asumă cu nerușinare realizările PNL în domeniul combaterii consumului și traficului de droguri. Mai mult, propune o întrebare la referendumul din București de-a dreptul redundantă, ca și cum bucureștenii nu ar vrea și ei combaterea traficului și consumului de droguri.

Citeşte şi: Tănase Stamule, PNL: „Nepotul lui Marcel Ciolacu, noul Mătușa Tamara”

PNL a fost singurul partid care, la modul real, a susținut combaterea consumului și traficului de droguri. PNL a susținut 3 legi importante pentru a proteja tinerii de droguri (toate fiind deja adoptate):

1. Legea ”2 Mai”, prin care traficanții de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare;

2. Înființarea Registrului traficanților de droguri, ca statul să aibă intrumentele necesare pentru monitorizarea acestora;

Bagă capul în poză

3. Legea pentru înființarea a 8 centre regionale pentru tratarea consumatorilor de droguri

În schimb, Marcel Ciolacu vrea și el ,,să-și bage capul în această poză"!

● Intrarea parțială în Schengen, după ridicarea MCV (Mecanismul de cooperare și verificare), ca urmare a reformelor în sistemul de justiție, implementate pe timpul Guvernului Nicolae Ciucă, de ministrul liberal, Cătălin Predoiu.

De altfel, nicăieri în programul lui Ciolacu nu există cuvântul „justiție”! Marcel Ciolacu a preluat planul Dragnea pentru justiția din România: subordonarea ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te