Senatorul PSD cu soție cu cinci posturi la stat critică programul Guvernului de redresare economică

DE Alexandru Pop | Actualizat: 04.07.2020 - 13:38
Lucian Romașcanu, gânditor/FOTO: facebook.com

Senatorul PSD Lucian Romașcanu nu-și face griji în legătură cu ziua de mâine: pe lângă salariul de ales, are și o nevastă foarte talentată, care face colecție de slujbe la stat. Din această postură de expert, Romașcanu a simțit nevoia să critice programul economic guvernamental.

SHARE

"Ludovic Orban a lăsat atât de mult timp să se scurgă până la apariția programului de relansare economică a României, încât toate industriile amplu lovite de criză se așteptau la o adevărată revoluție fiscală și financiară. Majoritatea experților așteptau un program agresiv de investiții și infuzie de capital pe 2-4 ani, pe modelul Germaniei sau al Franței, mai ales în contextul apetitului lui Cîțu pentru împrumuturi și a deciziei cancelariilor europene de a relaxa țintele de deficit. Numai că, spectacolul creativ de artificii și sprijin pe care românii îl așteptau s-a dovedit a fi o ciorbă reîncălzită a măsurilor guvernamentale PSD, combinată cu niște IMM-Invest care nu dă tocmai rezultatele de masă dorite și cu lipsa totală a unui program pentru sprijinul marilor companii. Experții în economie și reprezentanții afacerilor românești s-au grăbit, ieri, să sancționeze programul lansat de Orban la iarbă verde. Vocea care deocamdată nu se aude rămâne a cetățenilor care lustruiesc banca șomajului și a celor care au văzut în scumpirea alimentelor de bază o reducere a coșului zilnic de cumpărături.", a fost citat generos Romașcanu de Hotnews.

Citește și: Nevasta cu cinci funcții la stat a senatorului PSD Romașcanu, mamă eroină: 55.000 de euro, dar de botez

Din nefericire pentru cariera soției senatorului PSD, Otilia Gabriela Romașcanu a trebuit să rămână doar consilier parlamentar în 2019, când a născut al doilea copil al familiei. Astfel, a renunțat la patru posturi la stat deținute anterior.

Din fericire, a recuperat financiar după naștere: 47.000 de euro și 37.500 de lei la botez, după cum arată declarația de avere depusă anul acesta de soțul ei, senatorul PSD Lucian Romașcanu.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -