PNL, alături de Președintele Klaus Iohannis (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 01.11.2019 - 14:32

PNL, alături de Președintele Klaus Iohannis

SHARE

Ludovic Orban, președintele PNL:

 

„Peste 2.200.000 de români au semnat pentru susținerea lui Klaus Iohannis. Le mulțumim și îi asigurăm că încrederea lor în președinte este foarte importantă și benefică pentru țară.

Le mulțumesc zecilor de mii de membri și simpatizanți care au trudit zi de zi pentru a strânge aceste semnături care au purtat mesajul Președintelui și ne-au ajutat să fim pe primul loc, la mare distanță de ceilalți candidați. 

 Mă bazez pe toți în campania care va urma și îi asigur că împreună vom câștiga!

România va câștiga, pentru că realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte este temelia pe care putem clădi trainic o Românie așa cum ne-o dorim.”

 

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL:

 

„Am întâlnit mulți sibieni care așteaptă de la președinte să transforme România la fel cum a transformat Sibiul, dar și oameni mândri că sunt reprezentați pe plan extern de Președintele Iohannis. Vizitele în Statele Unite, Summit-ul de la Sibiu, vizita Sanctității Sale au rămas vii în memoria sibienilor.

Peste 62 de mii de semnături înseamnă însă și o mare responsabilitate. Oamenii au semnat cu toată convingerea că Președintele Klaus Iohannis este alegerea corectă pentru o Românie europeană.

Au semnat pentru că știu că Președintele Iohannis este președintele care înțelege prioritățile adevărate ale României, care înțelege importanța îmbunătățirii unor domenii vitale, precum educația, fundația pe care se poate construi bunăstarea și dezvoltarea unei țări. Sibienii au semnat pentru o Românie normală, iar rolul nostru, al liberalilor, va fi ca alături de președinte să realizăm asta.

Peste 2 milioane de semnături spun multe despre puterea lui Klaus Iohannis de a ne strânge laolaltă. Și spun totul despre noi, despre români, despre ceea ce vrem. România normală a început.”

 

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar: 

 

„Ne-am săturat de aventurieri, de corigenți, de profeți falși!

Oameni buni, reclădim totul cu un vot. Un român, un vot pentru Klaus Iohannis!

Ori Iohannis, ori PSD!

Românii cinstiți nu fură, nu fac legi pentru ei, nu își angajează amantele, finii și nepoții în posturi plătite regește.

Românii cinstiți au răspuns chemării Președintelui Iohannis la lupta pentru apărarea Justiției. În situații periculoase pentru România, cetățenii s-au mobilizat. Românii au înțeles proiectul Klaus Iohannis, deoarece au același scop: o țară normală, o țară educată! Normalitatea înseamnă să ridici comunitățile cu bani europeni, ca în orașele conduse de liberali!

Normalitatea înseamnă să respecți un învățător și să închizi un infractor! Altfel, e nesimțire!

Vă chem să alegem încă o dată un om care are obraz: Klaus Iohannis!

Ori Klaus Iohannis, ori PSD! Timpul nesimțiților a expirat!”

 

Robert Sighiartău, secretar general PNL:

 

„Întâlnirea Președintelui Klaus Iohannis cu Președintele Donald Trump dinamizează relațiile noastre cu SUA și întâlnirea de astăzi arată încă o dată că suntem pe un drum bun.

România este în acest moment un partener credibil pentru orice țară.

Președintele Iohannis oferă siguranță, seriozitate, stabilitate şi garanția că duce România în direcția bună,
a normalității.

Mulți apreciază faptul că Președintele a apărat justiția şi democrația de furia PSD şi i-a împiedicat pe socialiștii lui Dragnea şi Dăncilă să-şi scape corupții şi hoții, că s-a împotrivit derapajelor economice şi bugetare ale guvernării PSD.

Nu în ultimul rând, oamenii se simt bine reprezentați de Președinte în exterior, apreciază că a pus
România în primul rând al partenerilor strategici din Vest.”

 

Mircea Hava, președintele PNL Alba și europarlamentar:

 

„Doar noi putem spune că le oferim românilor un candidat adevărat, un om integru, sobru, calculat și cel mai important, atașat valorilor democratice. Altfel spus, spre deosebire de alte partide, oferim un președinte de care românilor să nu le fie rușine și pe care îl pot vota fără să aibă inima strânsă.

A dovedit acest lucru în ciuda unui mandat greu, într-o perioadă în care părea că România se întoarce în anii dictaturii, sub presiunea unui PSD dispus să sacrifice totul pentru liderul suprem, inclusiv progresul făcut de România pe drumul normalității.

Lui Iohannis îi datorăm și faptul că România a reușit să își păstreze parcursul democratic și aliații externi. Prin comportamentul său constant nu a abdicat de la valorile unei societăți normale.”

 

Emil Boc, primarul Clujului:

 

„Președintele României, Klaus Iohannis, în contextul lipsei de credibilitate a Guvernului PSD, a asigurat continuitatea parcursului european al României și reprezintă garanția credibilă a viitorului României în Uniunea Europeană. Summitul de la Sibiu a reconfirmat faptul că România contează în ecuația europeană doar prin Președintele României, Klaus Iohannis.”

 

Pavel Popescu, deputat PNL:

 

„Alături de colegii mei mai tineri am fost în stradă să strâng semnături pentru preşedintele Iohannis. Am fost foarte plăcut impresionat de susţinerea imensă şi simpatia de care se bucură preşedintele.”

 

Ciprian Ciucu, consilier municipal București:

 

„Dacă ne-a mai spălat ceva în Europa, acum, în 2019, când avem Președinția Consiliului UE, atunci evenimentul de azi de la Sibiu a făcut o foarte bună treabă, inițiativa fiind a lui Iohannis (n.red - Summit).

Contează. Nu are cum să nu conteze.

Vă place sau nu PNL, corect este să recunoaștem că PNL, cu bune și cu mai puțin bune (eu mi-l doresc doar cu bune), este partidul politic românesc care va conta în viitorul apropiat cel mai mult în Europa. Pentru mine asta este important! Pentru colegii mei este important. Îmi doresc și ca restul forțelor proeuropene să prindă rădăcini și să ne urmeze: avem nevoie de o țară bine ancorată în UE, nu doar de un singur partid bine ancorat în UE.”

 

Violeta Alexandru, președintele PNL București:

 

„Fac parte dintr-o generație care a intrat în politică datorită lui Klaus Iohannis. Am văzut în 2014, la alegerea Președintelui Iohannis, că oamenii buni, cu rezultate, au o șansă, indiferent de vechimea în partid. Am văzut că românii vor oameni serioși. Atunci am văzut că se poate.

Cu acest bagaj de încredere, exact în octombrie acum 2 ani, președintele #PNL Ludovic Orban anunța public intrarea mea în Partidul Naţional Liberal. Aici am găsit o mulțime de oameni valoroși, oameni competenți și serioși, oameni alături de care lupt și muncesc cu plăcere și încredere pentru o Românie Normală!”

 

Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad și europarlamentar:

 

„Lupta de a crea o Românie normală pentru prezent și pentru generațiile viitoare nu este una ușoară, însă am convingerea că printr-un efort comun vom ieși învingători. Le mulțumesc tuturor arădenilor care au semnat într-un număr atât de mare pentru Klaus Iohannis, dovedind încă o dată că din Arad pleacă schimbarea în bine pentru întreaga țară.

Îi aștept pe arădeni alături de noi, alături de Partidul Național Liberal, alături de Președintele Iohannis în această bătălie istorică pentru România. Împreună creăm o Românie normală!”

 

Siegfried Mureșan, europarlamentar:

 

„Klaus Iohannis lasă după primul mandat o Românie mai bine reprezentată la nivel internațional și cu o securitate sporită. Președintele Klaus Iohannis este singurul interlocutor credibil pentru partenerii noștri internaționali. 

Politica externă a României nu are nevoie de experimente, ci de stabilitate. Singurul care poate oferi stabilitate și continuitate este Președintele Klaus Iohannis. 

În primul rând aș spune că, datorită Președintelui Iohannis, România este mai sigură decât acum 5 ani. În contextul instabilității regionale generate de anexarea ilegală a peninsulei Crimeea, Președintele Iohannis a contribuit la creșterea securității României. 

Avem un rol mai important în NATO, prezența militară americană pe teritoriul României a crescut, iar, în timpul mandatului lui Klaus Iohannis, baza militară de la Deveselu a devenit operațională. Toate aceste elemente au condus și la consolidarea rolului țării noastre pe plan regional.”

Citește și 

 

Klaus Iohannis: Principii și valori pe care construim România normală

Klaus Iohannis - Dovada că se poate

Klaus Iohannis - Un mandat al succesului

Iohannis și România normală

Liderii internaţionali despre Președintele Iohannis

_________________________

Articol electoral, la comanda PNL. Cod mandatar financiar: 311900005

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te