PNL a depus cele mai multe semnături pentru europarlamentare: 1,4 milioane

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.03.2019 - 18:02
Candidații PNL, la depunerea semnăturilor. Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Partidul Național Liberal a depus miercuri lista de candidați pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în data de 26 mai.

SHARE

„Le mulțumim celor aproape 1,4 milioane de cetățeni care ne-au acordat încrederea și care au semnat pentru  susținerea listei de candidați a Partidului Național Liberal.

 Partidul Național Liberal, astăzi, este partidul care se bucură de cea mai mare  încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care le-am depus în susținerea listei, clasând Partidul Național Liberal pe primul loc ca și susținere a listei de candidați. Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături și de asemenea, pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat Ludovic Orban. 

Președintele liberal îi cheamă pe toți românii să vină la vot. „Să își exprime opțiunea politică, să folosească această ocazie pentru a vota Partidul Național Liberal, pentru că votul pentru Partidul Național Liberal are valoarea unui vot pentru o adevărată moțiune de cenzură împotriva actualei guvernări.

 Îi chem pe români, prin votul pe care și-l vor exprima, să elibereze România de tentaculele caracatiței condusă de infractori, de hoți și de habarniști care și-au bătut joc de România în ultimii 2 ani și jumătate”, a menționat Ludovic Orban.

Acesta a precizat că scopul PNL este să câștige alegerile europarlamentare. De asemenea, a anunțat că susține un eventual referendum care ar putea fi organizat în ziua scrutinului. 

PNL este alături de președinte și odată ce va convoca referendumul, vom fi alături de președinte pentru a asigura succesul acestui referendum care, probabil, va fi un referendum despre cum trebuie să arate România și cum trebuie să fie condusă România, de oameni corecți, de oameni onești, de oameni cinstiți sau să perpetuăm situația pe care și-o dorește PSD și ALDE ca instituțiile României să fie conduse de oameni care sunt certați cu legea  și care sunt condamnați”, a menționat liderul liberal.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.