Orban: Nu îi voi mai ierta pe cei care fac rău PNL

DE Valentin Mirică | Actualizat: 29.08.2021 - 13:13
Foto: News.ro

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat că nu îi va mai ierta pe cei care fac rău partidului, precizând că nu i se pare normal ca pe anumite conturi de Facebook ale unor colegi să fie atacat mai des decât pe o pagină de socializare a PSD.

SHARE

“Nu îi voi mai ierta pe cei care fac rău PNL, pentru că nu mi se pare normal ca pe anumite conturi şi pagini de Facebook ale unor colegi care spun că sunt liberali eu să fiu atacat mai des decât o pagină de Facebook a PSD. În mare parte faptul că şi voi o simţiţi în fiecare zi pentru că voi staţi la firul ierbii, voi sunteţi în legătură cu oamenii şi simţiţi că există o descreştere a PNL, vreau să ştiţi foarte limpede că nu are nicio legătură cu modul în care m-am comportat eu şi susţinătorii mei. Campania mi-am dus-o echilibrat, constructiv, cu mesaje pozitive, de fiecare dată când am fost confruntat cu atacuri, am preferat să nu răspund, rareori s-a întâmplat să spun ceva critic despre un coleg”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Călăraşi, citat de news.ro.

Citește și: VIDEO 40 km din Drumul Expres Craiova – Pitești, 90% finalizați. Pe 60 km, lucrările nu au început

Ludovic Orban a mai declarat că părinţii săi l-au crescut să fie om şi a menţionat că a rămas uman indiferent cât de sus a ajuns. 

“Pe mine mama şi tata m-au crescut să fiu om şi ambiţia mea a fost de a rămâne uman, de a rămâne om indiferent cât de sus am ajuns. Ştiu foarte bine că orice funcţie ai, oricâtă putere ai, nu eşti nici mai înalt, nici mai frumos, nici mai deştept, nu vorbeşti nici neapărat mai bine decât dacă te străduieşti, dacă evoluezi.

Trebuie să foloseşti orice putere care îţi este acordată de oameni pentru a face bine, pentru a realiza nişte lucruri care să îmbunătăţească viaţa oamenilor, nu pentru a te face pe tine să te simţi mai bine şi, Slavă Domnului, aţi văzut de-a lungul istoriei cum oameni care păreau aşa, la locul lor, când au prins o părticică de putere mai mică sau mai mare, brusc au uitat cine erau. Omenia este fundamentală pentru că doar aceia care îşi păstrează umanitatea atunci când au putere pot să folosească puterea într-un mod potrivit pentru ceea ce este încredinţată puterea, şi anume să facă lucruri pentru comunitate”, a explicat Ludovic Orban.

Citește și: Generalul libian rebel Haftar și-a unit forțele cu cele guvernamentale să apere rețeaua de apă

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.