Nicolae Ciucă: Să lăsăm deoparte orgoliile. Să reprezentăm mai bine interesele românilor!

DE Florin Budescu | Actualizat: 20.03.2024 - 13:36
Nicolae Ciucă: Să lăsăm deoparte orgoliile. Să reprezentăm mai bine interesele românilor! - Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin

Nicolae Ciucă: Să lăsăm deoparte orgoliile. Să reprezentăm mai bine interesele românilor! Liderul PNL, spune: Cătălin Cîrstoiu este un om care slujește oamenii de dimineață până seara.

SHARE

Nicolae Ciucă: Să lăsăm deoparte orgoliile. Să reprezentăm mai bine interesele românilor! Liderul PNL spune: Cătălin Cîrstoiu este un om care slujește oamenii de dimineață până seara, atunci când le este mai greu.

"Într-o perioadă grea şi succesiune de crize, am considerat că trebuie să lăsăm deoparte orgoliile şi să construim această coaliție, care să treacă România prin aceste situații dificile", a spus preşedintele Senatului.

Nicolae Ciucă: Să lăsăm deoparte orgoliile. Să reprezentăm mai bine interesele românilor

Declarațiile președintelui PNL, Nicolae Ciucă:

Într-o perioadă grea și succesiune de crize, am considerat trebuie să lăsăm deoparte orgoliile și construim această coaliție, care să treacă România prin aceste situații dificile. Eu cred am adus normalitatea așteptată de toți românii.

Suntem de aproape doi ani și jumătate la guvernare și iată funcționează. Pe acest model, am ales ca la alegerile europarlamentare să dăm dovadă de unitate și reprezentăm mai bine interesele României, în instituțiile europene.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă le-a promis românilor din Spania cetăţenie dublă, până la sfârşitul anului

Am considerat  este necesar venim cu un candidat comun, dl. doctor Cătălin Cîrstoiu. Nu am venit cu un om politic, am venit cu un om care în viața lui nu a făcut decât să slujească oamenii de dimineața pâna seară, atunci când le este cel mai greu.

Am venit cu un om care nu este interesat de afaceri și show. Nu vorbim de un om și de un candidat împotriva altuia, ci de un om care vine se preocupe de problemele cetățenilor.

Dl. doctor Cîrstoiu este un medic recunoscut, decanul Facultății de Medicină, are în subordine 3500 de oameni, tratează anual aproape 500.000 de pacienți și în fiecare zi gestionează situații de criză. Avem nevoie de un om care să gestioneze situații de criză.

Citeşte şi: Ciucă: Definirea unei microîntreprinderi prin pragul de 500.000 euro al cifrei de afaceri, esenţială

Tot ce a realizat în viață presupune abilități de a forma și conduce o echipă. A demonstrat este în măsură să unifice resursele unei echipe. Dl Tiberiu Florescu se alătură echipei d-lui doctor.

Dincolo de calitățile d-lui doctor Cîrstoiu, dincolo de virtuțile echipei, discutăm de sprijinul a două partide politice care vor asigura tot ce este necesar pentru a câștiga Capitala, pentru bucureșteni.

Cu încredere  înțelegeți toată responsabilitatea pe care o asumați și aveți tot sprijinul nostru, dorim mult succes.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te