Ioana Panagoreț, șefa impostorului Baranga și profesoara lui Dăncilă, va fi deputat PSD

DE Mircea Marian | Actualizat: 15.10.2020 - 15:45
Ioana Panagoret, in centrul imaginii, cu sacou alb, la o ceremonie in comuna Contesti, Teleorman Foto: Captură youtube

PSD Teleorman a plasat-o pe un loc eligibil, pe listele pentru Camera Deputaților, pe Ioana Panagoreț, decanul Facultății de Științe și Inginerie a Universității Valahia. Ea este co-semnatară a unui articol care l-ar reabilita pe Ion Antonescu.

SHARE

Liber în Teleorman a relatat că Ioana Panagoreț “se ocupă de școlarizarea pesediștilor din întreg județul Teleorman“, iar Viorica Dăncilă a luat nota maximă la cursurile ei. “În anul 2008, Viorica Dăncilă s-a înscris, împreună cu soțul său, la Universitatea Valahia din Târgoviște-Centrul teritorial Alexandria, la programul de studii postuniversitare – masteratul de Administrație Publică Europeană. În prima sesiune, Viorica și Cristinel Dăncilă au ,,promovat” pe 21.11.2008, cu nota maximă, examenul la Istoria UE – curs susținut de lectorul universitar, Ioana Panagoreț“, scrie această publicație.

În 2019, G4Media a arătat că o mare parte din familia Panagoreț, o apropiată a lui Liviu Dragnea, predă la Universitatea Valahia din Târgoviște-Centrul teritorial Alexandria:

Andreea Panagoreţ, nora, este lector universitar şi doctor, conform orarului afişat pe site-ul facultăţii este titulara cursului de „Managementul relaţiei cu furnizorul”.

- Dragoș Panagoreț este fiul Ioanei Panagoreţ, conferenţiar universitar şi doctor, susţine cursul de Macroeconomie la anul I.

Potrivit G4Media, Laurențiu Baranga era nr.2 în ierarhia Universității Valahia din Târgoviște-Centrul teritorial Alexandria. 

În plus, în 2009, Ioana Panagoreț a semnat, alături de fostul parlamentar PRM Gheorghe Buzatu, o carte denumită “Procesul și execuția mareșalului Antonescu“. Profesorul Michael Shafir amintește de această carte într-un articol în care vorbește despre negaționiștii Holocaustului din rândul Academiei Române. Buzatu a militat constant pentru reabilitarea lui Antonescu. 

Ea va ocupa acum pozitia III pe listele PSD Teleorman pentru Camera Deputatilor. Acest loc este considerat eligibil. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.