George Șiscu, deputat PNL: „Noi, liberalii, vrem alegeri locale în septembrie”

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 28.07.2020 - 15:53
Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatul George Șiscu a precizat că PNL dorește ca alegerile locale să aibă loc pe 27 septembrie.Totuși acesta menționează că dacă actuala criză sanitară se va înrăutăți, guvernul va decide astfel încât să nu fie puși în pericol cetățenii.

SHARE

„Noi, liberalii, vrem alegeri locale în septembrie. Dacă și PSD dorește acest lucru, atunci să renunțe la răspândirea teoriilor abracadabrante despre Covid!”, a declarat deputatul PNL.

Liberalul susține că PSD încearcă prin manipulări și minciuni să arunce în cârca PNL tot felul de invenții și neadevăruri, dar și să blocheze decizii capitale pentru țară luate de guvernul Orban. 

„Ultima ispravă a celor din PSD este afirmația că PNL ar dori amânarea alegerilor și că liberalii folosesc pandemia pentru a fugi de votul românilor. Nimic mai fals, o însăilare ieftină a unui partid obișnuit să lanseze fumigene politice și să mintă de dimineața până seara.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie, iar pregătirile pentru scrutin au intrat în linie dreaptă”, a precizat George Șiscu.

PNL vrea alegeri pe 27 septembrie, a insistat liberalul.

Ne pregătim pentru acest scrutin, ocupându-ne în același timp și de gestionarea treburilor țării. Nu e vorba despre nici o fugă de alegeri. Guvernul este pregătit să organizeze alegerile în 27 septembrie, existând și posibilitatea ca scrutinul să se desfășoare timp de două zile, pentru a evita aglomerarea secțiilor de votare. 

În același timp suntem preocupați să apărăm sănătatea românilor, iar dacă actuala criză sanitară se va înrăutăți vom lua cele mai bune decizii pentru cetățeni. Mai degrabă PSD pare interesat ca alegerile să nu aibă loc la sfârșitul lunii septembrie. Dacă își doresc cu adevărat ca acest termen să fie respectat, atunci social-democrații să renunțe să răspândească tot felul de teorii abracadabrante pe tema Covid și să le ceară răspicat românilor, așa cum o fac liberalii, să respecte deciziile firești și logice pentru combaterea bolii”, a precizat George Șiscu.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.