George Scripcaru (PNL): „Brașovul este blocat la nivelul administrației locale”

DE Alin Crișan | 09.05.2024 - 21:59
George Scripcaru (PNL): „Brașovul este blocat la nivelul administrației locale” - Foto: INQUAM Photos/ Alex Nicodim

George Scripcaru, candidatul PNL la Primăria Brașov, a declarat, că „Brașovul este blocat la nivelul administrației locale”.

SHARE

„Vreau să mă raportez la ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani, nu am prea multe de spus. La Brașov avem un dezastru, un blocaj, amatorism, 4 ani de zile de jaf din banul public, bătaie de joc la adresa brașovenilor.

George Scripcaru (PNL): „Brașovul este blocat la nivelul administrației locale”

Domnul Ciucă m-a stârnit din starea în care eram, acum câteva luni, nici nu mă gândeam să candidez, după ce am discutat de câteva ori m-a convins că trebuie să revin în ceea ce înseamnă administrația publică locală și să candidez din partea PNL și îi mulțumesc că m-a făcut să fac acest lucru.

Sunt convins că am luat o decizie bună și că Brașovul trebuie să pun din nou în miscare, trebuie deblocat, trebuie să-și reia locul. Sunt 20 de soluții pe care le propun și cred că trebuie implementate pentru repornirea Brașovului. Centura mare a Brașovului, drumurile naționale mărite la 4 benzi, trebuie să gândim pasaje și poduri de legătură la intrările din oraș.

Trebuie să deblocăm ceea ce este blocaj în Brașov astăzi. Pasaje între cartiere, parcări, infrastructură în centrul istoric și apoi să punem reglementări privind accesibilitatea. Sunt 20 de soluții pe care le-am identificat și eu cred că putem să le facem împreună cu CJ, cu CNAIR și cu primăria municipiului Brasov.

Trebuie să avem o viziune integrată. Nu putem să gândim lucrurile static așa cum sunt ele. Brașovul este blocat la nivelul administrației locale. Prețul apartamentelor a crescut, pentru că nu se mai eliberează autorizații de construire. Brașovul nu trebuia să fie în această situație

Brașovul are nevoie de soluții ca de aer. Infrastructura este esențială pentru Brașov. Orice coleg, orice familie știe că un copil trebuie să aibă acces la o creșă, la o grădiniță. Din 2020 încoace nu s-a mai întâmplat nimic.

Trebuie să discutăm și despre domeniul sănătății. Am lăsat un proiect pentru spitalul regional, toate sunt inexistente pentru că după tot ce am făcut, astăzi avem un morma de pământ, dar nu s-a întâmplat nimic. Este păcat, Brașovul are nevoie de așa ceva. Am lăsat soluții și variante care să fie puse în aplicare, dar nu a fost așa.

Avem nevoie de infrastructură în ceea ce inseamnă sportul, avem proiectul pentru cea mai mare sală polivalentă din România, trebuie să facem un stadion nou. Brașovul nu arată cum trebuie și este păcat. Astăzi avem proiecte neimplementate, bani pierduți, soluții structurate care nu s-au întâmplat, avem împrumuturi astăzi. Totul se putea realiza prin fonduri europene, nu împrumuturi.

Ce calificativ ar trebui să-i dăm acestui primar care a plagiat, a mințit. Când ai un asemenea primar care minte din prima zi si acum expune toate proiectele pe care le-am lăsat eu și spune că el le-a rezolvat, nu are legătură cu niciun proiect. USR-ului îi este teamă să pună mâna pe Biblie sau să-și facă cruce, ei spun că este bine să legalizăm drogurile. Credeți că putem lăsa o asemenea administrație să gestioneze Brașovul?

PNL și echipa PNL Brasov poate schimba aceasta stare și să repunem Brașovul acolo unde îi este locul. Eu știu ce a de făcut. Mie nu imi trebuie luni întregi să învat cum se intră sau iese din Primărie. Eu pot prezenta soluțiile, proiectele și echipa care stie ce are de făcut”, a transmis George Scripcaru.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te