Firea candidează și la alegerile prezidenţiale și la primărie. Dar pune condiții

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 18.07.2019 - 14:54

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, la "Marius Tucă Show", că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, precizând că e normal să vrea să continue proiectele începute în administraţie.

SHARE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, la „Marius Tucă Show", că ar candida la alegerile prezidenţiale dacă ar fi considerată o soluţie optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliţie ALDE, condus de Tăriceanu, dar şi de către foştii colegi de la Pro România.

„La Primăria Capitalei sunt determinată să finalizez ceea ce am început, într-un an-doi se vor vedea şi mai bine rezultatale muncii făcute până acum. Mai sunt proiecte în derulare. Sunt singurul primar care am cumpărat 100 de ambulanţe şi 150 de apartamente pentru medici. Vreau să candidez la Primăria Capitalei pentru un nou mandat pentru că e firesc să continui ceea ce am început şi se vor vedea roadele", a declarat Gabriela Firea, la „Marius Tucă Show".

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat că au existat oameni din politică importanţi care s-au interesat dacă afecţiunea de care suferă este reală, cât de gravă este şi dacă aceste probleme de sănătate o pot scoate din joc.

Citește și Compania de Consolidări a Gabrielei Firea se promovează cu imagini din Germania și Danemarca


„Sunt un om operat de două săptămâni şi jumătate. Mâine, împlinesc 3 săptămâni, mă simt bine, de luni sunt la serviciu. A fost o ultimă intervenţie, organismul şi-a revenit, consider că am văzut moartea cu ochii şi consider că văd lucurule cu alţi ochi acum. Au fost momente cunplite pentru famila mea.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a lăsat să intru în panică. Sunt un om credincios din copilărie. Credeam că nu mă mai miră nimic, dar am fost neplăcut suprinsă să aflu că au fost persoane importante care au mers şi în zona medicală să se intereseze de realitatea afecţiunii mele, să vadă cât de grav este şi dacă pot fi scoasă din joc din acest motiv", a declarat Gabriela Firea, la „Marius Tucă Show".

Edilul a catalogat atitudinea celor care s-au interesat dacă problemele sale de sănătate sunt reale de un cinism îngrozitor.

„Nu consider că am duşmani. Sunt oameni din politică importanţi care s-au interesat dacă este foarte grav, dacă poate să răsufle uşuraţi că nu voi mai fi în politică", a completat Gabriela Firea.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.