Deputat AUR, trecut prin 7 partide: „Ați dat o palmă la un c**at. C**ălăi ce stați la coadă”

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.12.2020 - 14:30
Liderul AUR George Simion cu deputatul AUR de Alba / infoprut

Partidul care a adus oameni noi în politică are traseiștii lui. Daniel Gheorghe Rusu a trecut pe la mai multe partide, iar în final „s-a lipit” de liderul AUR George Simion care l-a pus pe liste și l-a făcut deputat AUR de Alba.

SHARE

Săpând după activitatea aleșilor din Parlament, pare tot mai evident că, în destule cazuri, hazardul sau conjuctura au jucat un rol important în alegerea candidaților partidului Alianța pentru Unitatea Românilor.

Nu a reușit ca primar de comună

Un exemplu este cel al lui Daniel Gheorghe Rusu a cărui carieră politică părea că se va termina la alegerile locale. Rusu a fost primar al co,unei Șpring între 2004 și 2020. La alegerile locale a pierdut în fața contracandidatului de la PNL.

AUR are în Alba, la Camera Deputaților, un scor de 12,29%, respectiv 12.952 voturi. Acest scor îi permite lui Rusu să intre în Parliament.

Pogtrivit ziarulunirea.ro, Rusu a ajuns primar în 2004 pe listele Partidului Umanist, devenit apoi Conservator. În 2006 a trecut la Partidul Democrat, devenit ulterior PDL. În 2008 a câștigat primăria că membru PDL, dar în 2012 a trecut la PNL și a candidat din nou că reprezentant al USL. Nu a rezistat mult din în PNL, pentru că în 2016 a candidat din partea ALDE.    

După moțiunea și căderea Guvernului Dancila a criticat dur conducerea ALDE. „Criză din guvern și încăpățânarea unor colegi din ALDE, blochează primăria Spring și aduc comunitatea locală în pragul colapsului! Nu înțeleg cu cine se consulta Tăriceanu, Vosganian sau Chițoiu când decid să părăsească guvernarea și nici nu înțeleg cât de mult le pasă de noi prostii ăștia de jos, care suferim de pe urmă deciziilor lor hazardate”, a spus atunci fostul primar. Acesta le-a reproșat șefilor de la ALDE că „iar ați dat o palmă la c***t”.

În 2016 i-a făcut „curvălăi” pe cei din conducerea Consiliului Județean Alba: „Am auzit că politică e curvă dar nu am crezut nici o dată că atâția curvalai stau la coadă. 

Blocat după ce a căutat puicuțe

Primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu, a fost protagonistul unei situații amuzante în mediul online.

Facebook l-a blocat timp de 24 de ore pe Rusu, pentru o postare din data de 25 iulie, în care acesta întreba ”cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț”.

Daniel-Gheorghe Rusu a fost avertizat că postarea sa „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”. Cel mai probabil, Facebook a interpretat greșit termenul „puicuțe”, scrie stirrile Pro Tv.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.