Dacian Cioloș: O să îi tăiem pensia lui Ciorbea!

DE Alexandru Pop | Actualizat: 18.10.2018 - 10:59
Dacian Cioloș promite că îi va tăia pensia specială lui Victor Ciorbea. Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Mișcarea România Împreună (RO+) se angajează politic să refacă întreaga structură a sistemului juridic pe care PSD și ALDE încearcă să o distrugă în aceste zile, a declarat Dacian Cioloș.

SHARE

„Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui să iasă de urgență la pensie dacă dorește să beneficieze de actuala pensie specială care i-a fost oferită. În curând, la viitoarele alegeri, forțele democratice din această țară vor prelua conducerea politică și vom schimba de urgență toate aceste măsuri care constituie o mită mascată prin care se cumpără complicitatea unor oameni fără scrupule”, l-a avertizat Dacian Cioloș pe Victor Ciorbea.

Declarația liderului MRI vine în contextul în care Parlamentul a aprobat pentru Avocatul Poporului o pensie specială de 36.000 de lei, care se adaugă la salariul de 19.000 de lei pe care îl primește în prezent Victor Ciorbea.

Citește și Val de critici împotriva OUG 92/2018, dar Victor Ciorbea, singurul care o poate ataca, e în vacanță

Pe de altă parte, Dacian Cioloș a anunțaț că, dacă va prelua puterea după alegeri, va restabili situația din justiție de dinainte de a fi distrusă de PSD și ALDE. „Este o rușine ce fac PSD și ALDE astăzi cu sistemul de justiție. România nu este formată din corupți și infractori și asta se va vedea încă de la următoarele alegeri. Vedem că sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de pușcărie și a rămâne la putere. Distrug sistematic și premeditat sistemul de justiție, pentru că își închipuie că vor scăpa. Mituiesc funcționari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul, într-o disperare fără seamăn și nemaiîntâlnită într-o societate democrată. E o lecție pentru noi, pentru că nu ne putem aștepta la altceva de la niște oameni care cred că bugetul statului le aparține personal și, când sunt puși în fața evidențelor, încearcă să distrugă justiția pentru a nu suferi consecințele”, a menționat președintele MRI.

Citește și Ciorbea, cel mai bine plătit avocat al infractorilor

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.