Cum face Alexandru Rafila din Marcel Ciolacu fără mască un erou: Este un model că și-a asumat fapta

DE Alex Darvari | 06.11.2020 - 20:10
Rafila și Ciolacu / rfi.ro

Candidatul PSD Alexandru Rafila a vorbit despre momentul în care liderul partidului Marcel Ciolacu a fost văzut la restaurant fără mască și în compania a peste 10 persoane.

SHARE

Alexandru Rafila declară că ”derapaje din acestea legate de neutilizarea măștii sau de fumat în spații închise, unde lucrul ăsta era interzis au apărut și la alte partide politice, nu numai la PSD. Eu sper că prin prezența mea și prin discursul meu și prin informațiile pe care le pot furniza colegilor mei, ei încearcă să se adapteze la aceste cerințe care sunt legale și trebuie respectate bineînțeles de toată lumea. Nici nu vreau să intru într-o discuție legată de comentarii despre existența sau inexistența virusului sau utilitatea sau inutilitatea măștii. Marea majoritate ar trebui și cred că o fac să poarte masca, pentru că ei consideră că acest lucru este bun, este util, iar cei care au diverse opinii personale trebuie să poarte masca, în respectul legii. Eu cel puțin în interacțiunile pe care le am cu colegii din partid, conducerea partidului, nu am observat derapaje sau neutilizarea măștii sau a măsurilor de igienă în această perioadă, sigur, de câteva săptămâni de când eu frecventez PSD”, potrivit RFI.

La remarca jurnalistului că au mai apărut derapaje în această perioadă, un exemplu fiind prezența lui Marcel Ciolacu într-un restaurant, la aceeași masă cu zece persoane, candidatul PSD a replicat: ”Da, trebuiau să stea la două mese, asta este într-adevăr o greșeală. Dânsul am înțeles că și-a asumat-o.

Derapaje sunt în continuare, dar să știți că aceste derapaje măcar constituie niște, cum să spun, în momentul când sunt și prezentate și asumate, că înțeleg că acest derapaj a fost în mod evident asumat de domnul Ciolacu, cred că reprezintă un model, dacă vreți, nu un model în sensul de urmat, ci un punct de vedere care până la urmă arată că omul încearcă să se schimbe. După ce și-a asumat, cred că a fost extrem de riguros în respectarea acestor măsuri de distanțare”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.