Coronascepticul Daniel Ghiță, deputat PSD, poartă mască și spune că Badr Hari a fost învins de COVID

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.12.2020 - 17:22
Daniel Ghiță a șters această postare de pe contul său de Facebook Foto: Digi24

Fost luptător de K1, Daniel Ghiță s-a remarcat prin postările de pe Facebook în care a promovat teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și a militat împotriva purtării măștii. Brusc, de când e deputat PSD, a încput să vadă COVID-ul.

SHARE

Imediat după victoria românului Benny Adegbouyi în fața marocanului Badr Hari, fostul luptător de K1, Daniel Ghiță a susținut că Badr a pierdut pentru că a avut Corona.

„Badr a avut Corona și se vedea că are probleme cu respirația. După Corona ai nevoie de 3-5 luni de recuperare. Badr este peste și loviturile lui sunt puternice”, a scris Ghiță după meci. 

Acest lucru s-a întâmplat duminică, în aceeași zi în care Daniel Ghiță a purtat mască în Parlament, atunci când s-a dus să-și ia mandatul de deputat PSD în primire, iar una dintre postările sale despre "planul diabolic de dezumanizare" a fost ștearsă.

Citește și

Codrina Ionescu, aur la Moscova, la Sambo, un stil de luptă inventat în Rusia. România, 6 medalii

 

Daniel Ghiță a purtat mască în Parlament când a venit să-ți ia postul în primire. Dumitru Coarnă a venit cu scutire de mască Foto: Digi24

Acum două zile Ghiță spunea că nu e ipocrit

Cu o zi înainte de meciul dintre românul Benny Adegbouyi și Badr Hary, din Glory, cel mai tare campionat de kickboxing, Daniel Ghiță a spus că el îl susține pe Badr Hari, iar Benny n-ar fi trecut de calificări pe vremea când lupta el.

"Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt lupătător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi (n.r.: Benny Adegbuyi), pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări", a scris proaspătul deputat Daniel Ghiță pe Facebook îniante meciului dintre Benny Adegbouyi și Badr Hari.

Citește și

VIDEO Românul Benny Adegbuyi i-a spart nasul marelui Badr Hari într-un meci care intră în istorie

Ghiță despre măsurile anti-COVID: Este un plan diabolic de dezumanizare!

Pe Facebook, Ghiță scria despre români „manipulați de niște găști, care plătesc bani grei și duc campanii antiromânești”, „instaurarea fricii”, „suprimarea religiei creștin ortodoxă” și își exprimă opinii medicale deși nu îl recomandă nimic pentru asta.

„Suedezii nu au avut carantina, amenzi, nu poarta masca și nu sunt victimele unor găști DSP și un GuWerner incompetent! Dacă scade imunitatea, rata mortalității este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea! (...)  Acum, restricții și ne este interzis sa mergem la Bisericii, ca altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare!”, scria Daniel Ghiță, într-una dintre postările de pe Facebook. Această postare nu mai apare însă pe contul lui Daniel Ghiță.

Citește și

Povestea luptătorului Benny Adegbuyi, spusă chiar de el: Doi „coloraţi" într-un oraş de albi în 1985

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te